Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Παραιτήθηκε ο Νιεκί!

Παραιτήθηκε ο Νιεκί
Η συντριβή με 5-0 από τη Ρεν και ο υποβιβασμός της Ντιζόν στη δεύτερη κατηγορία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρό της, Μπερνάρ Νιεκί. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη διοίκησή της, ύστερα από 14 χρόνια στο τιμόνι.

Μπορεί να είθισται ο καπετάνιος να είναι ο τελευταίος που εγκαταλείπει το καράβι, δεν ισχύει όμως το ίδιο και στη Ντιζόν. Μετά το … φετινό ναυάγιο του συλλόγου ο Νιεκί παραιτήθηκε, αφήνοντας την ομάδα ακέφαλη:

«Για 14 χρόνια προσπάθησα με πάθος και αποφασιστικότητα να χτίσω ένα υγιές κλαμπ, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση. «Παραδίδω μια ομάδα υγιή, οικονομικά κερδοφόρα, με άξιο προσωπικό που θα εξακολουθήσει να γράφει την ιστορία της ομάδας, της οποίας παραμένω ο πρώτος υποστηρικτής», συνεχίζει ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της Ντιζόν.

Η …αρχή του τέλους για τον Νιεκί είχε ήδη διαφανεί από το Μάρτιο , όταν ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή της ομάδας, Πατρίς Καρτερόν, ενώ και οι σχέσεις του με τους οπαδούς δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο διάδοχός του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: