Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αρχίζουν… δουλειά!

Αρχίζουν… δουλειά
Η εβδομάδα που ξεκινάει σημαίνει και ξεκίνημα στο μεταγραφικό παζάρι για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, έχουν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο της συμμετοχής τους στο Europa League, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν τις πρώτες τους κινήσεις.

Ο Σάκης Τσιώλης και η διοίκηση έχουν κάνει συναντήσεις και έχουν «τσεκάρει» παίκτες που θέλουν, παρά το γεγονός πως στα γραφεία του συλλόγου φτάνουν συνεχώς προτάσεις από τους μάνατζερ.

Στην Τρίπολη υπάρχει η απόφαση να γίνουν κινήσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού. Για τον λόγο αυτό θα αποκτηθούν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, δεν θέλουν μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές καθώς θα υπάρξουν απαντήσεις, προτάσεις και γενικά μια κινητικότητα στην οδό Τερτσέτη. Τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους, με αυτό του Μανώλη Καλλέργη να είναι το τελευταίο που προστέθηκε. Ο νεαρός από τον Φωκικό έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη καθώς έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας γι’ αυτόν.

Τέλος από μέρα σε μέρα θα υπάρξει και η απάντηση του Ροτζέριο Μάρτινς στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τους Αρκάδες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: