Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ενωτικός Κούγιας!

Ενωτικός Κούγιας!
Κάλεσμα στους οργανωμένους οπαδούς, ώστε να επιστρέψουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την πρποσπάθεια της Παναχαϊκής για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, μετά και τη μαθηματική είσοδο στα πλέι οφ, έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, παρά τις κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι «κοκκινόμαυροι», παρά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και το -5, θα διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με την Καλλονή (1-1) θέλησε να συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας, για αυτό και ζήτησε συγνώμη από μερίδα οργανωμένων οπαδών, λέγοντας ότι αυτοί είναι που μετατρέπουν το γήπεδο σε γιορτή.

Αν μη τι άλλο, ο κ. Κούγιας έκανε το πρώτο βήμα, ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών και ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής να επιστρέψει δυναμικά στο γήπεδο της Αγυιάς, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

«Κάτι λείπει, ήδη έχουν γίνει φοβερά βήματα από τους διοικούντες της Ερασιτεχνικής, τους Παλαιμάχους, λείπει ο κόσμος μας. Θα το πω ευθέως, λείπουν οι οργανωμένοι που κάνουν το γήπεδο γιορτή. Θα το παραδεχθώ δημοσίως, αν έχω κάνει κάποιο λάθος –δεν απευθύνομαι σε αυτούς που το βλέπουν επαγγελματικά-, σε αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, να ζητήσω δημοσίως μια συγγνώμη. Δεν θέλω θα στερήσω από τα παιδιά και τους μεγαλύτερους αυτή την γιορτή του γηπέδου, ιδιαίτερα τώρα, που η χώρα περνά δύσκολες στιγμές. Από την μεριά μου και των συνεργατών μου, θα κάνουμε τα πάντα να γίνει αυτή η πόλη, η πόλη του όμορφου ποδοσφαίρου, θα γίνεται γιορτή. Θέλουμε να γίνουν υπερήφανοι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για να φτάσουμε εδώ και να είμαστε τρεις εβδομάδες πριν από το όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: