Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αύριο ίσως να είναι αργά...

Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Χρόνος άλλος δεν υπάρχει. Η σημερινή γ.σ της "Κ.Μ.Α" πρέπει να βγάλει λύση για τον Άρη.
Αύριο ίσως να είναι αργά...
Φτάσαμε, λοιπόν, στο… δια ταύτα. Στην ημέρα των αποφάσεων. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε ενόψει της σημερινής γενικής συνέλευσης της "Κ.Μ.Α". Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο.
Τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα και έχουν αναλυθεί τις τελευταίες μέρες. Εχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί ακόμη πιο πολλά. Κάθε Αρειανός έχει μια εικόνα για το τι συμβαίνει κι έχει σχηματίσει τη δική του άποψη.
Γεγονός είναι ότι… παρελθοντολογήσαμε πολύ το τελευταίο διάστημα, αναλύοντας τους λόγους που οδήγησαν την ΠΑΕ στο σημερινό αδιέξοδο και η κουβέντα για την… απόδοση ευθυνών θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη.
Σήμερα όμως είναι μία… διαφορετική μέρα. Είναι η μέρα που πρέπει να παρθούν μεγάλες αποφάσεις, γιατί τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Άρη που αν θέλει να βρει διέξοδο, πρέπει σήμερα να παρθούν αποφάσεις. Επιβάλλεται.
Η γ.σ της "ΚΜΑ" είναι ιστορικής σημασίας και η κρισιμότερη όλων από ιδρύσεως το φορέα. Στις 5 το απόγευμα στο "Βελλίδειο" τα μέλη της "ΚΜΑ" θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Στο "τραπέζι" υπάρχει η πρόταση του Θανάση Αθανασιάδη. Το πλάνο του νυν προέδρου έχει αναλυθεί σε γενικές γραμμές, είναι το μόνο που προβλέπει άμεση εισροή κεφαλαίων (Φερνάντο Πλα) και το απόγευμα θα αποτυπωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες ενώπιον των μελών της "Κ.Μ.Α".
Από την άλλη υπάρχει η περίπτωση του συνδυασμού "Άρης-Ενότητα" που κατέθεσε ένα πλάνο το οποίο προβλέπει προσφυγή στο Πρωτοδικείο, μεγαλύτερη ενεργοποίηση του κόσμου, πιο συνετή διαχείριση των εσόδων και περιστολή εξόδων. Περίπου ίδιο είναι και το πλάνο που κατέθεσε ο Τάσος Δεσύπρης.
Κάπως έτσι έχει η κατάσταση αυτήν την ώρα. Τα μέλη της "ΚΜΑ" θα ψηφίσουν το απόγευμα για την επόμενη μέρα του Άρη, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος. Ούτε για άλλη αναβολή. Επιβάλλεται σήμερα να προκύψει λύση για την ΠΑΕ, βιώσιμη, γιατί αύριο ίσως να είναι αργά...allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: