Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Θα παλέψω να καθιερωθώ»

«Θα παλέψω να καθιερωθώ»
Έτοιμος να δώσει την προσωπική του «μάχη» για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της SKODA Ξάνθη, εμφανίστηκε ο Λάζαρος Γκατσολάρι, που από φέτος ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα.

Ο 19χρονος μέσος των ακριτών, αφού έκανε μια αυτοκριτική για την πορεία του συλλόγου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μίλησε για τον τραυματισμό του, που τον άφησε πίσω, αλλά δεν φαίνεται να τον πτοεί. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της Ξάνθης, «βγάζοντας» το καπέλο στους υπεύθυνους για τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο www.skodaxanthifc.gr

Η φετινή σεζόν έχει τελειώσει και στον βαθμολογικό πίνακα SKODA ΞΑΝΘΗ βρέθηκε στην 11η θέση. Θεωρείς ότι αυτή αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες της ομάδας;
Πιστεύω πως όχι. Μετά το άτυχο ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές, στην συνέχεια ήμασταν αήττητοι για 10 παιχνίδια και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς. Στον β’ γύρο δεν τα πήγαμε πολύ καλά, δεν μας ήθελε και η τύχη και πιστεύω ότι το σερί χωρίς νίκη μας κράτησε τόσοι χαμηλά. Γενικά, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο.

Μετά από 1,5 χρόνο με την ομάδα Νέων, από φέτος προπονείσαι με την SKODA ΞΑΝΘΗ...
Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο κι αυτό πιστεύω πως είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη που προέρχεται από τις Ακαδημίες. Με πολύ δουλειά και όρεξη θα προσπαθήσω σκληρά να καθιερωθώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ.

Πως θα χαρακτήριζες την φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο;
Ξεκίνησα με πολύ όρεξη και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα φιλικά που έδωσε στην Κύπρο. Ήθελα πολύ να πάρω ευκαιρίες αλλά ήρθε αυτός ο τραυματισμός (oστικό οίδημα) που με κράτησε πολύ πίσω. Πραγματοποίησα επέμβαση τον Δεκέμβρη αλλά τώρα είμαι καλά και επανέρχομαι σε αγωνιστικά επίπεδα. Θα την χαρακτήριζα άτυχη αλλά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Οι σκέψεις σου για το μέλλον ποιες είναι;
Θα παλέψω για να καθιερωθώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ και ευελπιστώ να το πετύχω σύντομα.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Πόσο δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός για έναν ποδοσφαιριστή που έχει έρθει από τις Ακαδημίες και ανταγωνίζεται παίκτες επιπέδου Superleague;
Ανταγωνισμός υπάρχει σε κάθε τομέα της ζωής. Μόνο που βρίσκομαι σε ομάδα της Superleague νομίζω ότι ήδη είναι ένα μεγάλο βήμα. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από την ομάδα Νέων της…
Είναι καλό που η SKODA ΞΑΝΘΗ αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Ακαδημία της και είναι μία δικαίωση και για όλους αυτούς που δουλεύουν σκληρά στα μικρότερα τμήματα. Νομίζω ότι οι Ακαδημίες της SKODA ΞΑΝΘΗ είναι ίσως η πιο σωστή επιλογή για ένα νέο παίκτη, αν αναλογιστεί κανείς, το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές των Κ-20 στο ρόστερ της.

Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά σε έναν παίκτη της μεσαίας γραμμής;
Το μυαλό, να «βλέπει γήπεδο» και η τεχνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: