Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Γκαρσία: «Ξέρω το πρόσωπο-κλειδί»

Είτε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις πολύ καλά είτε πολύ απλά... μπλοφάρει. Ο λόγος για τον Νάτσο Γκαρσία που παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «eldeber.com.bo» και μίλησε επί παντός επιστητού αναφορικά με τη δική του καριέρα, αλλά αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η δήλωση του για πρόσωπο που γνωρίζει και αν εμπλακεί στον Άρη, θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βολιβιανού μέσου:

Για τα όσα πέρασε φέτος στον Αρη: «Δύσκολα. Ήμουν στον Άρη, προπονούμουν όπως πάντα και δεν μπορούσε να παίξω εξαιτίας διοικητικών θεμάτων. Ο κανονισμός λέει ότι αν δεν πληρώσεις φόρους στην κυβέρνηση δεν μπορείς να εγγράψεις ποδοσφαιριστές και δυστυχώς έτυχε σε μένα, καθώς προερχόμουν από δύο δανεισμούς και έπρεπε να επανεγγραφώ αλλά στην επιστροφή μου έμαθα τα άσχημα νέα».

Για το εάν είχε κάποια πρόταση προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του: «Κάποια στιγμή προέκυψε η δυνατότητα να πάω στην Τενερίφη, στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά το να δεχτώ την πρόταση θα ήταν περίπλοκο για την οικογένειά μου με το σχολείο των παιδιών και άλλα πράγματα. Αποφάσισαν να μείνω, να υπομείνω την κατάσταση και να προπονούμαι γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παίξω».

Για την καθημερινότητά του: «Προπονούμουν και προπονούμουν, όπως κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας που ήταν διαθέσιμος για τις Κυριακές. Κάποιες φορές έπεφτα ψυχολογικά γιατί έβλεπα την ομάδα κι εγώ δεν ήμουν εκεί. Έπειτα επιβεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται να παίξω και θα δούλευα για τον εαυτό μου, ώστε να μην μείνω πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η λύση δεν ήρθε ποτέ».

Για το συμβόλαιό του με τον Αρη: «Ένα χρόνο ακόμα αλλά προτεραιότητα μου είναι να παίξω. Δεν με ενδιαφέρει πού αλλά θέλω να παίξω. Αν παραμείνω θέλω να συζητήσω το θέμα της συμμετοχής γιατί για μένα ήταν περίπλοκο δεν προηγούμενες ομάδες, όπως στη Μπολιβάρ, όπου πίστευα ότι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, έπαιξα λίγο και δεν μου άρεσε».

Για την επόμενη μέρα: «Αυτό που θέλω τώρα είναι να παίξω, θα επιστρέψω στην Ελλάδα αλλά η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Το οικονομικό πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, καθώς τα συμβόλαια που υπήρχαν πριν και ήταν καλά έχουν πέσει πολύ, από 50 ως 60% της πραγματικής αξίας».

Για την επιστροφή του: «Υπάρχει ένα θέμα. Σήμερα υπάρχει μία διοίκηση που δεν έχει τα χρήματα για να κρατήσει την ομάδα, αλλά υπάρχει η περίπτωση να εμπλακεί ένα πρόσωπο που γνωρίζω και με τον οποίο τα πάω καλά, που μπορεί να αναλάβει. Αν αναλάβει αυτός την ομάδα η κατάσταση θα αλλάξει γιατί έχει χρήματα και ξέρει πώς να διαχειριστεί μία ομάδα, να φέρει παίκτες όχι σε ακριβή τιμή αλλά σε ένα καλό επίπεδο. Αυτό που θέλει είναι να πάει η ομάδα στο ΟΥΕΦΑ ή το Τσάμπιονς Λιγκ για να αποσβέσει τα χρήματα που θα έχει επενδύσει».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: