Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Αντίδραση» από Καλλιθέα!!

Σχεδόν άμεση ήταν -μέσω ανακοίνωσης- η αντίδραση της ΠΑΕ Καλλιθέα μετά τα όσα ήρθαν στο φως της επικαιρότητας, για το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ηρακλή Ψαχνών (2-1), που χαρακτηρίστηκε ως ύποπτο χειραγώγησης, λόγω έντονου στοιχηματισμού. «Δεν θα ανεχθούμε παιχνίδια στις ?πλάτες? τις ομάδας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το θέμα δημοσιοποιήθηκε ένα μήνα μετά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού το οποίο έληξε με νίκη της ομάδας μας με σκορ 2-1 Η έκπληξη μεγαλώνει από τη διαπίστωση ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες το συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίσθηκε σοβαρά ως ύποπτο για αποτέλεσμα όβερ, δηλαδή για τη επίτευξη άνω των 3 γκολ, όταν η Καλλιθέα έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος ενώ στην έδρα μας έχουμε επιτύχει 34 γκολ σε 17 αγώνες. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο αγώνα ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό. Φανταζόμαστε τι ακόμη θα έλεγαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι εάν το τελικό σκορ ήταν 2-2».

«Η δεδομένη στιγμή και ο τρόπος της ανακοίνωσης μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε ότι κάποιοι θέλουν να υπονομεύσουν την πορεία της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή ενόψει των πλέι οφ. Καλούμε άμεσα τον εισαγγελέα να ερευνήσει πλήρως την υπόθεση και άμεσα να μας καλέσει. Δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις σε όποιους θα θελήσουν να εμπλέξουν την ομάδα μας στα παιχνίδια τους μέσω ανακοινώσεων ή «καταγγελιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: