Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Καρατζιοβαλής: «Έχω προτάσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα φύγω»

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στον κρίσιμο, σε ότι έχει να κάνει με την πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αλλά και στο ενδεχόμενο να μείνει και του χρόνου στην Καλαμαριά, τονίζοντας παρόλα αυτά ότι έχει δεχθεί ήδη 3 προτάσεις.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης:

Θέλουμε μόνο νίκη για να μπούμε στα πλέι οφ. Αυτό το γεγονός δεν μας γεμίζει άγχος. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στο γήπεδό μας. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και δυνατοί και όλα θα πάνε καλά. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα.

Για το πόσο αναγκαία είναι η παρουσία του κόσμου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Νομίζω ότι ιδίως σε αυτό το ματς η παρουσία του κόσμου θα πρέπει να είναι αισθητή και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που είναι τόσο σημαντική για εμάς».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται παρά τα 37 του χρόνια και για το αν θα παραμείνει στον Απόλλωνα και τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Δεν έχω κανένα τραυματισμό τα τελευταία 5 χρόνια και δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Τώρα έχω 2-3 προτάσεις, αλλά δεν είπα ότι σκέφτομαι να φύγω. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα που έχω δώσει πολλά πράγματα και έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να γίνει. Ίδωμεν. Τώρα είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για αυτές τις προτάσεις».

Για το αν του έχει γίνει πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κοκκινόμαυρων» και για το πώς θα του φαίνονταν ένα τέτοιο γεγονός:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Έχω κάποια άλλα πράγματα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πολύ τιμητικό το γεγονός να είσαι προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: