Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ακολουθεί ο Λίνο!!

Ο επόμενος στον ΠΑΟΚ για τον οποίο υπάρχει επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει, είναι ο Άλβες Λίβο. Στον 35χρονο Βραζιλιάνο έχει γίνει πρόταση για να μείνει για έναν ακόμη, με μειωμένες αποδοχές, αλλά και... μειωμένο ρόλο, καθώς είναι δεδομένο πως την επόμενη σεζόν, ο βασικός αριστερός μπακ θα είναι ο Σταφυλίδης.
Ακολουθεί ο Λίνο
Ο Λίνο, που μέχρι τώρα είχε ένα συμβόλαιο γύρω στις 250.000 ευρώ, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη στην μειωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ και το σκέφτεται, καθώς ουσιαστικά αυτό θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του και η πραγματικότητα είναι πως στην καριέρα του δεν είχε την τύχη να κάνει μεγάλα συμβόλαια.
Το θέμα του αναμένεται να κλείσει από μέρα σε μέρα, θετικά ή αρνητικά, και στην Τούμπα πιστεύουν ότι τελικά, ο Λίνο θα αποφασίσει να αποδεχτεί τους όρους του ΠΑΟΚ και να μείνει για έναν ακόμη χρόνο.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους, ο Σνάουτσνερ είναι ήδη παρελθόν και ψάχνει ομάδα στην πατρίδα του, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τους Τσιρίλο, Ίβιτς, Μπαλάφα και Χαλκιά, που λήγουν τα συμβόλαιά τους.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: