Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Το ζήτημα θα κλείσει αισίως για τον Άρη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το θέμα της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, αλλά και στις προσδοκίες που έχει από την νεοεκλεγμένη διοίκηση Αθανασιάδη. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, οι «κίτρινοι» θα λύσουν το πρόβλημά τους με την αδειοδότηση, ενώ πρόσθεσε πως ο έλεγχος των μετοχών παραμένουν στη Λέσχη.

Αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Άρη Γρηγοριάδη, συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας του Άρη:
«Αν δεν υπάρξει τελεσίδική απόφαση για την αδειοδότηση του Άρη υπάρχει ανησυχία. Είναι ζητήματα βέβαια που μπορούν να λυθούν, είναι βατά θέματα. Η διοίκηση πρέπει να τα λύσει αυτά τα προβλήματα και εκλέχθηκε από το σώμα της ΚΜΑ για να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Είναι αρκετός ο χρόνος. Είναι δυνατό να λυθεί το πρόβλημα και έχει να κάνει με θέματα χρημάτων και με άλλα τεχνικά θέματα. Θεωρώ ότι το ζήτημα θα κλείσει αισίως για τον Άρη. Όσον αφορά τις προσφυγές είναι μεταγενέστερες υποθέσεις και το μόνο που κάνουν είναι να χαλούν την εικόνα του Άρη αφού δεν είναι υποθέσεις που έληξαν στις 31-12 του 2011 που είναι μέσα στο φάκελο. Περιμένουμε οι εξαγγελίες και οι δεσμεύσεις που έχει ανακοινώσει η διοίκηση να γίνουν στην πράξη».

Για το τεταμένο κλίμα που υφίσταται στην ομάδα και για τη νέα διοίκηση: «Στον Άρη αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Όποια δράση και να υπάρξει υπάρχει αντίδραση. Για αυτό έχει ευθύνη όλη η οικογένεια του Άρη. Η ομάδα δεν νομίζω πως έχει φύγει από τα χέρια της Λέσχης. Αυτή η πρόταση στην ουσία είναι ένα φιλί ζωής για να συμμετάσχει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση, έτσι ώστε τα χρέη να μειωθούν και όχι να αυξηθούν την επόμενη χρονιά».

Για το αν οι νέοι επενδυτές μετοχοποιήσουν τα όσα χρήματα θα βάλουν και για τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου: « Δεν θα αλλάξουν χέρια οι μετοχές. Αν θέλουν να μετοχοποιήσουν αυτοί τα κλεφτά τους τότε μπορεί να συζητηθεί αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Από τη στιγμή που η υπάρχει η ΚΜΑ Άρη και τα σώματα των Γενικών Συνελεύσεων τότε θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για άλλο θέμα. Πέρυσι με την αύξηση 2 εκ. ευρώ που έγινε η ομάδα κάλυψε το θέμα της αδειοδότησης. Ο κ. Αθανασιάδης παρουσίασε συγκεκριμένο πλάνο για τα οικονομικά και τα τεχνικά θέματα της ομάδας, για αυτό πήρε και την έγκριση».


Για τη μικρή συμμετοχή των μελών στη ΓΣ: «Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από την ποσοτική παρουσία των μελών στη ΓΣ. Αλλά τουλάχιστον αυτά τα 800 μέλη που παρευρέθηκαν στη ΓΣ, αλλά και τα 2000 που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα είναι Αρειανοί που θέλουν να βρεθεί λύση και ασχολούνται σοβαρά με την ομάδα. Από τη στιγμή που ο Άρης έχει ακολουθήσει τον δρόμο της Λαϊκής Βάσης θα πρέπει βέβαια να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: