Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Όλα έτοιμα για επένδυση στον ΠΑΟΚ»

«Όλα έτοιμα για επένδυση στον ΠΑΟΚ»
Επιστολή με την οποία καλεί τον Ιβάν Σαββίδη να έρθει και να επενδύσει τον ΠΑΟΚ απέστειλε στον ομογενή επιχειρηματία ο Ζήσης Βρύζας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την άδεια από την ΕΠΟ χάρη σε εκείνον και πλέον όλοι τον περιμένουν να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να γίνουν οι τελικές επαφές για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ με το δάνειο του και γίνεται ο πρώτος υποψήφιος επενδυτής που τα λόγια τα έκανε πράξη. Η προσφορά του ήταν μεγάλη και για αυτόν τον λόγο ο Ζήσης Βρύζας του απέστειλε το εξής, «Είναι όλα έτοιμα για την επένδυση. Εμείς στην ΠΑΕ αλλά και στον Α.Σ. σας καλούμε στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις…».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ περιμένει το μεγάλο βήμα του Σαββίδη αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να αργήσει να γίνει αφού άλλες υποχρεώσεις τον κρατούν μακριά από την Ελλάδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σαββίδης έχει περιθώριο να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 16 Ιουλίου, ίσως και μέχρι τις 16 Αυγούστου, αν προκύψει παράταση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: