Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πλάνο Σάντος υπό βροχή!!

Πλάνο Σάντος υπό βροχή

Υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής στο Κιτσμπούελ της Αυστρίας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Φερνάντο Σάντος να δουλέψει με τους παίκτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο οικογενειακό διπλό και τις ασκήσεις τακτικής έδειξε τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με τη Σλοβενία.


Η ομάδα που παρέταξε ο ομοσπονδιακός προπονητής αποτελείτο από τον Σηφάκη στο τέρμα, τον Χολέμπας και τον Τοροσίδη στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα με τους Αβρ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο ως δίδυμο στόπερ, Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης ήταν η τριάδα του κέντρου, ενώ Νίνης και Σαμαράς πλαισίωναν τον σέντερ φορ, που ήταν ο Γκέκας, στην επιθετική τριπλέτα.

Αίσθηση προκαλεί η απουσία του Σαλπιγγίδη από το σχήμα που δοκιμάστηκε, καθώς είχε συμμετοχή (ο μοναδικός μαζί με τον Καραγκούνη) σε όλα τα ματς της προκριματικής φάσης ως δεξιός μεσοεπιθετικός. Πιθανώς η κόπωση του φορ του ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή στα play offs να ήταν ένας λόγος που προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Μία επιφύλαξη υπάρχει και για τον βασικό τερματοφύλακα, καθώς ο Φερνάντο Σάντος είχε δηλώσει πως ως πρώτο όνομα για τη θέση είχε τον Κώστα Χαλκιά.

Στην απογευματινή προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην αμυντική λειτουργία, καθώς παρότι ο Φερνάντο Σάντος έλεγε σε πηγαδάκι πως διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, θέλει να λειτουργεί στην εντέλεια. Το κλίμα μεταξύ των διεθνών είναι εξαιρετικό και παρά την κόπωση, οι παίκτες έχουν πολύ καλή διάθεση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: