Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ανανέωσε ο Γιάτσης!

Προπονητής του Άρη για έναν ακόμη -τουλάχιστον- χρόνο θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης, που εξαργύρωσε με την ανανέωση της συνεργασίας, την επιτυχία της τέταρτης θέσης που κατέκτησαν οι «κίτρινοι» στη φετινή Volleyleague.

Η Διοίκηση του ΤΑΠ Άρης πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Έλληνα κόουτς να δηλώνει: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Άρη και ειδικά τον Πρόεδρο του ΑΣ, κ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη, που μου έδειξαν. Τα αποτελέσματα, που ήρθαν ήταν απόρροια της διαχείρισης των καταστάσεων, που προέκυψαν μέσα και έξω από το γήπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η προπόνηση ήταν ένα από τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν. Οι εμπειρίες από μια χρονιά με πολλά προβλήματα και πίεση αλλά με θετική κατάληξη είναι πολύτιμες και τα συμπεράσματα που αποκομίστηκαν εφόδιο για το μέλλον

Έχω καταθέσει τρία πλάνα στη Διοίκηση του Άρη για τις επιλογές μου για το νέο έτος, στα οποία περιλαμβάνεται ο βασικός κορμός της προηγούμενης χρονιάς. Ο κόσμος του Άρη είναι αυτός που μπορεί να καθορίσει κατά ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα που θα έχει η ομάδα το επόμενο έτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: