Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Ο Πάμπλο έχει αποδείξει την αγάπη του"

Ο μάνατζερ του Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Καγιόγλου, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ουρουγουανού μέσου στον «Libero 107.4», τονίζοντας πως ο παίκτης "έχει αποδείξει με πράξεις ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να μείνει".
"Ο Πάμπλο έχει αποδείξει την αγάπη του"
«Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ δεν είχαν προχωρήσει σε ανανεώσεις επειδή δεν είχαν την αδειοδότηση στα χέρια του. Από τη στιγμή που το κατάφερε μπορεί να κάνει ανανεώσεις και μεταγραφές. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα παλαιότερα, αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει τις επαφές μας. Αυτό έγινε σήμερα», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του Γκαρσία και συμπλήρωσε:
«Ο Πάμπλο έχει αποδείξει με πράξεις ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να μείνει. Πιστεύει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα. Από τη στιγμή που θα αισθανθεί ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, θα πάει πρώτος αυτός πρώτος στη διοίκηση και θα λύσει το συμβόλαιό του».
Για τη νέα μείωση στις αποδοχές του, τόνισε: «Οι μειώσεις δε γίνονται μόνο στον ΠΑΟΚ, θα γίνουν και σε άλλες ομάδες. Ηδη γίνεται σε Ισπανία και Ιταλία».
Για τα αποθέματα δύναμης του Γκαρσία, είπε: «Πέρυσι έπαιξε 44-45 παιχνίδια, φέτος 37. Πιστεύω ότι η απόδοση του Πάμπλο είναι καλή σύμφωνα με την ηλικία του».
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καγιόγλου ο Γκαρσία θα αναχωρήσει αύριο ή το Σάββατο για την Ουρουγουάη για να δει από κοντά τους δικούς του ανθρώπους. Η σύζυγός του με τα παιδιά του θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει και το σχολείο.
Ο Γκαρσία θα κάνει μόνο 10 μέρες διακοπές και μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τη δικιά του προετοιμασία, πριν την προετοιμασία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: