Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ρονάλντο: «Λάθος η μη κλήση του Φέρντιναντ»

Ρονάλντο: «Λάθος η μη κλήση του Φέρντιναντ»
Πλήρη εμπιστοσύνη στην αξία του Ρίο Φέρντιναντ έδειξε με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος σταρ θεωρεί πως τέτοιοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά μια ομάδα με μεγάλους στόχους, όπως είναι η Αγγλία και πως περιμένει από τα «τρία λιοντάρια» να κάνουν κάτι καλό στο Euro.

«Ο Ρίο είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Αγγλία και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκεται στο ρόστερ της εθνικής ομάδας. Πιθανόν ο κόουτς να έχει τους λόγους του και οφείλουμε να τους σεβαστούμε αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Παίκτες σαν τον Ρίο μπορούν να βοηθήσουν την Αγγλία να τα πάει πολύ καλά, ίσως και να κερδίσει το τουρνουά» τόνισε.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Ρόι Χότζον και δεν έκρυψε πως έχει πολλούς φίλους στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

«Πάντα περιμένω πως η Αγγλία μπορεί να κερδίσει κάποιο μεγάλο τουρνουά. Έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι πάντα δύσκολο να τους νικήσεις. Ελπίζω να τα πάνε καλά στο Euro γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Είναι μια χώρα που μου αρέσει πολύ και περιμένω μεγάλα πράγματα από την ομάδα και τον προπονητή» συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: