Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μουρίνιο: «Παίξαμε την καλύτερη μπάλα στον κόσμο»

Μουρίνιο: «Παίξαμε την καλύτερη μπάλα στον κόσμο»
Πανευτυχής για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2016 εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρόεδρος και όλα τα μέλη της διοίκησης με εμπιστεύτηκαν για να εφαρμόσουμε το πλάνο μας μέχρι το 2016. Ήθελα μία μεγάλη πρόκληση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια της καριέρας μου και η Ρεάλ μού την προσφέρει», δήλωσε στο διαδικτυακό κανάλι της «βασίλισσας» ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο στόχος μου για την επόμενη σεζόν είναι να γίνουμε καλύτεροι. Να βελτιωθούμε ομαδικά, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι όχι απλώς να κερδίζουμε αγώνες, προκειμένου να κερδίσουμε και τους φιλάθλους. Σίγουρα φέτος κερδίσαμε πολλούς φιλάθλους γιατί παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Παρότι δεν πήραμε το Champions League, κατακτήσαμε το δυσκολότερο πρωτάθλημα παίζοντας πολύ όμορφη μπάλα. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Τέλος, για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε πολλούς παίκτες. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και οι περισσότεροι εξ αυτών το 2016 θα είναι στο απόγειο της καριέρας τους. Η ομάδα μας, αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα με 100 βαθμούς γράφοντας ιστορία, αξίζει την εμπιστοσύνη μας και είναι έτοιμη και απλώς θα ενισχυθεί με 1-2 μεταγραφές».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: