Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Σημαντικό η ομάδα να αποκτήσει προφίλ»!

Για την συνεργασία του με τον Αρη μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αρτούρ Φερνάντες.
«Σημαντικό η ομάδα να αποκτήσει προφίλ»
Διαβάστε αναλυτικά, τι δήλωσε ο Πορτογάλος, μιλώντας στον «Libero»:
Για το πως προέκυψε η συνεργασία του με τον ΑΡΗ: «Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Κόντη, η οποία διαρκεί πολλά χρόνια και είναι τόσο φιλική όσο και επαγγελματική. Ο κ. Κόντης γνωρίζει την δουλειά μου και μου πρότεινε να συνεργαστούμε ώστε μαζί να ανεβάσουμε επίπεδο τον Άρη. Δεν έχω συνεργαστεί άλλη φορά με τον ΑΡΗ αλλά πρότεινα φέτος τον κ. Μασάδο όταν με ρώτησε ο κ. Κόντης. Έχω μια εταιρεία και εκπροσωπώ πολλούς παίκτες, γνωρίζω την αγορά και αρκετές φορές στο παρελθόν ο κ. Κόντης ζήτησε την συμβουλή μου και τον είχα βοηθήσει»
Για την φύση της συνεργασίας του με τους κίτρινους: «Θα είναι μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, σε παίκτες, scouting αλλά και οργανωτικά θέματα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα έχω μια πολύ στενή συνεργασία με τον κ. Κόντη».
Για το αν ο ΑΡΗΣ του έχει ζητήσει τώρα να βρει κάποιον προπονητή: «Μέχρι τώρα δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα, είναι άλλωστε νωρίς, από την ερχόμενη εβδομάδα πιστεύω ότι θα αρχίσουν οι συζητήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΑΡΗ. Πρέπει να έρθω πρώτα στην Ελλάδα, αυτή την στιγμή οργανώνω μια ομάδα εργασίας και όταν μας καλέσει ο κ. Κόντης θα έρθουμε στην Ελλάδα, θα δούμε όλες τις ανάγκες της ομάδας και θα πιάσουμε δουλειά».
Για τον Μανέλ Φερέρ: «Γνωριζόμαστε από το παρελθόν και είμαστε φίλοι. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και έχει εμπειρία στο να εκπροσωπεί παίκτες και προπονητές».
Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ: «Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για συγκεκριμένους παίκτες. Το σημαντικό να είναι φτιάξουμε πρώτα ένα προφίλ της ομάδας και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε. Ο κ. Κόντης θα αποφασίσει ποιο θα είναι αυτό το προφίλ και ποια πολιτική θα ακολουθήσει η ομάδα».
Για το αν συνεργάζεται με την Traffic: «Δεν είναι απαραίτητο ότι συνεργάζομαι με αυτή την εταιρία . Την γνωρίζω και αν χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις, υα υπάρξει συνεργασία».
Για τον ΑΡΗ και τι γνωρίζει για αυτόν: «Γνωρίζω ότι είχε Πορτογάλο τεχνικό (σ.σ. εννοεί τον Μασάδο). Γενικά στην Πορτογαλία παρακολουθούν αρκετά την ομάδα, ενώ προσωπικά είχα δει και τον αγώνα με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη».
Για το αν ο Μασάδο θα συνεχίσει στον ΑΡΗ: «Δεν σκοπεύω να αναμειχθώ σε αυτό το ζήτημα. Πρέπει να ερωτηθεί ο κ. Κόντης για το συγκεκριμένο ζήτημα».
Για το πότε έρχεται στην Ελλάδα και αν θα προτείνει στον Αρη κάποιους παίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πόλη: «Θα είμαι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες στην Ελλάδα και πιθανό να προτείνω κάποιους παίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η απόφαση όμως ανήκει στον κ. Κόντη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: