Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διαπραγματεύεται για Χουλκ η Τσέλσι!

Ο άσος της Πόρτο, Χουλκ ή αλλιώς Τζιβανίλντο Βιέρα ντε Σόουζα, είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ντιντιέ Ντορογκμπά στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι, αφού όπως αποκάλυψε η πλευρά του, βρίσκεται σε ανοικτές διαπραγματεύσεις με τους «μπλε» του Λονδίνου. Οι κάτοχοι του Champions League εκτός από τον Χουλκ επιθυμούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με την απόκτηση του Φαλκάο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιθετικών για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο εκπρόσωπος του Φαλκάο, Τεόντορο Φονσέκα, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μόναχο και συγκεκριμένα στον τελικό του Champions League, όπου τόνισε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Τσέλσι:

«Είμαστε διαθέσιμοι για διαπραγματεύσεις με την πλευρά Τσέλσι όπου και αν θέλει, κάθε στιγμή. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έως αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται κάτι το συγκεκριμένο. Του αρέσει (σ.σ. Χουλκ) πολύ η αγγλική Premier League και η Τσέλσι είναι μια πολύ καλή ομάδα για αυτόν», τόνισε ο Φονσέκα αποκαλύπτοντας έτσι το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών..

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Πόρτο πέτυχε τη φετινή σεζόν 21 τέρματα σε 38 συμμετοχές, με την φυγή του βέβαια από την Ιβηρική χερσόνησο να μην θεωρείται και πολύ εύκολη υπόθεση με τους όρους που θέτει ο Πίντο ντα Κόστα. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρόεδρος της Πόρτο, ο Χουλκ θα αποχωρήσει από τους «δράκους» μόνο αν μια ομάδα καταβάλει την ρήτρα του ύψους 80 εκ. λιρών(!), αλλά οι διαπραγματεύσεις από πλευράς Άγγλων αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 35 εκ. λίρες.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: