Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μαχαιρώματα στο Πεύκη-Περαμαϊκός!!

Μαχαιρώματα στο Πεύκη-Περαμαϊκός!
Ακόμη και σε μπαράζ για την άνοδο στη Δ’ Εθνική είναι πιθανό να θρηνήσουμε νεκρούς σε αυτήν τη χώρα. Από σοβαρότατα επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση Πεύκη-Περαμαϊκός, αφού τρία λεπτά πριν το τέλος –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- μια ομάδα κουκουλοφόρων εισήλθε στο γήπεδο και επιτέθηκε στους οπαδούς της ομάδας του Περάματος, με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν από μαχαιρώματα…

Η δράση των χούλιγκαν δεν σταμάτησε εκεί, αφού από τη μανία τους δεν ξέφυγαν ούτε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο χώρο γύρω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και τέταρτος τραυματίας, ενώ οι κουκουλοφόροι δεν δίστασαν να πετάξουν ακόμη και βόμβες μολότοφ, ακόμη ένα στοιχείο που συνηγορεί πως η επίθεση ήταν προμελετημένη και πολύ καλά σχεδιασμένη. Μάλιστα, ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες συνδέουν τα γεγονότα με τη «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στην περιοχή έφτασε μετά από λίγο και μια διμοιρία ΜΑΤ, όμως οι χούλιγκαν είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περάματος, Θεόδωρος Κουντούρης, σε επικοινωνία με τη "Sportday" επιβεβαίωσε τα γεγονότα και πρόσθεσε πως τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: