Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πήρε τρένα η Ουκρανία για το Euro!!

Πήρε τρένα η Ουκρανία για το Euro!
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 οι δύο διοργανώτριες χώρες τακτοποιούν και τις τελευταίες εκκρεμότητες. Τελευταία αλλαγή… ελέω Euro για την Ουκρανία; Η αγορά νέων ταχύτερων τρένων που θα προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς τα τρένα αυτά αγοράστηκαν και πριν από λίγες ημέρες άρχισαν να τίθενται σε λειτουργία. Όλα τους έχουν τοποθετηθεί στα δρομολόγια ανάμεσα στις πόλεις που φιλοξενούν παιχνίδια της μεγάλης διοργάνωσης μειώνοντας αρκετά το χρόνο μεταφοράς από τη μία πόλη στην άλλη.

Για παράδειγμα το ταξίδι από το Κίεβο για το Λβιβ από τις έξι ώρες θα μειωθεί στις σε κάποια λεπτά λιγότερο από τις πέντε.

«Η Ουκρανία έχει προχωρήσει σε μια σειρά από μεγάλες αλλαγές στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπάρχουν τέσσερα νέα γήπεδα, τέσσερα ανακαινισμένα αεροδρόμια, βελτιώσεις σε αυτοκινητόδρομους και βελτιώσεις στις σιδηροδρομικές γραμμές για τα νέα ταχύτατα τρένα», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: