Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο Μέσι… προσπέρασε τον «Βασιλιά»!!

Ο Μέσι… προσπέρασε τον «Βασιλιά»!
Πως τα φέρνει ο καιρός… Η κορυφή των πλουσιότερων ποδοσφαιριστών ανά περίοδο, που ανήκει εδώ και χρόνια (ούτε ο ίδιος θυμάται πόσα) Ντέιβιντ Μπέκαμ… άλλαξε χέρια!
Ο Άγγλος σούπερ σταρ έφτασε 37 ετών και είναι απόλυτα λογικό, κάθε χρόνος που περνά να αφήνει τα… σημάδια και στην τσέπη του. Για το 2011, όπως αναφέρουν οι μετρήσεις του «France Football», τα περισσότερα έσοδα από κάθε άλλο μπαλαδόρο είχε ο Λιονέλ Μέσι! Ο άνθρωπος, που πριν τις τελευταίες μετρήσεις- όπως σας είχαμε παρουσιάσει- ήταν 3ος, έριξε από την κορυφή τον «Μπεκς» και προσπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η διαφορά τους μην νομίζετε ότι είναι τεράστια. Μόλις δύο… εκατομμυριάκια δολάρια! Ο προηγούμενος 2ος,  Ρονάλντο έπεσε στην 3η θέση, ενώ κατακόρυφη πτώση παρατηρείται στον Κακά, ο οποίος από 4ος έπεσε… 9ος!

Ροναλντίνιο πια, μετά την μετακίνησή του στη Βραζιλία και τις κατά καιρούς περικοπές που του έγιναν, δεν υπάρχει πλέον στην δεκάδα, ενώ στη λίστα προστέθηκαν τα ονόματα των Φερνάντο Τόρες (μετά και τη μεταγραφή του στην Τσέλσι πλούτισε) και του Κουν Αγουέρο που μέσα στο 2011 πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις, δεν υπάρχει το όνομα όπως αναφέραμε του Ροναλντίνιο, αλλά και των Λάμπαρντ, Ανρί και Ιμπραΐμοβιτς!

1. Λιονέλ Μέσι– $52M
2. Ντέιβιντ Μπέκαμ – $50M
3. Κριστιάνο Ρονάλντο – $46M
4. Σαμουέλ Ετό– $37M
5. Γουέιν Ρούνεϊ – $32.6M
6. Κουν Αγουέρο - $29.7M
7. Γιάγια Τουρέ – $27.8M
8. Φερνάντο Τόρες – $26.4M
9. Κακά – $24.5M
10. Φιλίπ Λαμ– $22.6M

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: