Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επιστροφή στο… μέλλον!!

Επιστροφή στο… μέλλον
Όλο και πιο έντονα ακούγεται το όνομα του Τροντ Σόλιντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός έχει ήδη να ξεκινήσει να διαφωνεί… με την Γάνδη και φαίνεται πως έχει προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους. Περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» τον Κούπερ, διέψευσε η διοίκηση για επαφή με Μανθάνο. Δυσαρέσκεια στους Πειραιώτες για την παράταση που ζήτησε ο Μέλμπεργκ για να απαντήσει στη πρόταση του συμβολαίου που του έχει γίνει.

Ο Σόλιντ έχει τον πρώτο λόγο και φαίνεται πως και στον Ολυμπιακό είναι το νούμερα ένα όνομα στην λίστα για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως έχουν ξεκινήσει οι «κόντρες» με την διοίκηση της Γάνδης, με την οποία έχει συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμα έναν χρόνο και έχει ξεκινήσει να διαφωνεί από τώρα για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Και η περίπτωση να το κάνει αυτό έτσι ώστε να τον αφήσει ελεύθερο η βέλγικη ομάδα και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στον Πειραιά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι εκείνος που πρόκειται να διαδεχθεί τον Βαλβέρδε. Σύμφωνα με αυτή την πηγή, ο Ολυμπιακός περιμένει τον Κούπερ και τον εκπρόσωπο του, ο οποίος τυγχάνει να είναι μάνατζερ και του Ιμπαγάσα, έτσι ώστε να τα πουν από κοντά αλλά ο Αργεντινός τεχνικός δείχνει πως θέλει να το καθυστερήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει τις λύσεις που προτείνονται από Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους προπονητές που προτάθηκαν και πως βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα ήταν ο Γκρεγκόριο Μανθάνο αλλά από την ΠΑΕ διαψεύστηκε κάτι τέτοιο. Από την Ισπανία όμως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Μανθάνο δέχτηκε κρούση.

Τέλος, δεν άρεσε στους «ερυθρόλευκους» η απόφαση του Όλαφ Μέλμπεργκ να ζητήσει παράταση μέχρι την Παρασκευή έτσι ώστε να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Βέβαια, υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά ο Σουηδός θα μείνει στον Πειραιά αλλά σκέφτονται και το ενδεχόμενο πως ο 34χρονος αμυντικός παίζει «παιχνίδι» προσφορών με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να εκφράζεται επίσημα η δυσαρέσκεια της ΠΑΕ για αυτό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: