Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

«Τριάρα» των Νέων στην Τουρκία!!

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων επικράτησε με σκορ 3-0 της Τουρκίας, στην πρεμιέρα των αγώνων της στην elite round της Δανίας. Το συγκρότημα του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Τσάνα δεν δυσκολεύτηκε ούτε στο ελάχιστο να φτάσει στη νίκη, χάρη σε δύο γκολ του Διαμαντάκου (66' και 75') και ένα του Μαυρία (93'). Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική είναι η Κύπρος.

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (69' Κασαπάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (81' Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας (85' Μπακασέτας), Κουρμπέλης

Τουρκία: Οζιγκίτ, Καρτάλ, Βελιόγλου, Ατασεβέν, Ουκάν (51' Τουρκ), Καλχάνογλου (62 Γκιουλέρ), Ουνσάλ, Σαχίν (73' Ντενίζ), Καραμάν, Τεκερσί, Γιγκίτογλου.

Mετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Κώστας Τσάνας τόνισε: «Ήταν σημαντική αυτή η νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου. Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και, πλέον, απομένουν άλλα δύο. Το ματς κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι τους αξίζει να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση.

Τους συγχαίρω για την πολύ καλή τους εμφάνιση, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν φτιάξει μεταξύ τους ένα υπέροχο κλίμα. Οι πανηγυρισμοί για το 3-0 ανήκουν στο παρελθόν, τώρα αρχίζουμε δουλειά για τον επόμενο αγώνα με την Κύπρο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: