Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πικρές αλήθειες...!

Κάποιες διαπιστώσεις για όσα έγιναν στη γ.σ της "Κ.Μ.Α"...
Πικρές αλήθειες...
Η πρόταση Αθανασιάδη υπερψηφίστηκε στην γ.σ της "Κ.Μ.Α" και όπως σημειώσαμε χθες, η διοίκηση καλείται τώρα να υλοποιήσει το πλάνο της. Οσα προβλέπει αυτό και πρώτα απ’ όλα φυσικά με την άμεση εισροή ρευστού.
Αυτό περιμένουν όλοι. Περάσανε αρκετές ώρες από την λήξη της γ.σ και κάποια πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό των περισσοτέρων. Και σ’ αυτούς που δεν ψήφισαν την πρόταση Αθανασιάδη.
Ελάχιστοι είναι, πλέον, εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν υπήρχε στην πραγματικότητα εναλλακτική λύση. Το πλάνο του Παναγιώτη Στεφανίδη δεν μπορούσε να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Ο κ. Στεφανίδης δεν παρουσίασε πρόταση, αλλά κάποιες διαπιστώσεις, ή ιδέες αν θέλετε, για το πώς μπορεί ή πρέπει να διοικηθεί η ΠΑΕ ώστε να τα φέρει «ίσα βάρκα ίσα πανιά» στα επόμενα χρόνια.
Μίλησε για Πρωτοδικείο, αλλά η λύση αυτή έχει αναλυθεί και εξηγηθεί γιατί δεν είναι προς συμφέρον του ΑΡΗ. Γι’ αυτό και απορρίφθηκε. Από την άλλη, είναι ουτοπία να ζητάς από τον κόσμο εν μέσω κρίσης να βάλει το χέρι στην τσέπη. Ο κ. Στεφανίδης έλεγε, ακόμη, ότι θα αποκάλυπτε ονόματα Αρειανών που θα υποστήριζαν το εγχείρημά του οικονομικά. Καμία τέτοια αποκάλυψη δεν έκανε όμως.
Κάποια στιγμή ακούστηκε το όνομα το όνομα του κ. Καρακαδά. Όταν κάναμε ρεπορτάζ και μεταφέραμε ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί, κάποια… γατάκια της δημοσιογραφίας (;) που είδαν φως, μπήκαν και πήραν ένα στυλό (ξέρουν αυτοί ποιους εννοούμε…) έσπευσαν να μας κατηγορήσουν. Δεν πειράζει, οι εξελίξεις μας δικαίωσαν για μία ακόμη φορά.
Από την άλλη, ακούγαμε ότι "ετοιμάζεται παναρειανό σχήμα με επιφανείς επιχειρηματίες που θα μπουν μπροστά", αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς τους στο "Βελλίδειο". Κι άλλα πολλά τέτοια ακούσαμε, αλλά δεν έχει νόημα να επεκταθούμε.
Η ουσία είναι ότι κατατέθηκε μόνο μία πρόταση. Αυτή του κ. Αθανασιάδη που υπερψηφίστηκε, γιατί πολύ απλά έπεισε τα μέλη του φορέα. Θα το ξαναπούμε όμως, τώρα ο κόσμος περιμένει να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες του.
Και κάτι τελευταίο: Ο καθένας μπορεί μετά απ’ όλα αυτά να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι πραγματικά έκαναν προπαγάνδα το τελευταίο διάστημα. Γιατί ακούσαμε πολλά από μερικούς που παριστάνουν τους "ειδήμονες" εσχάτως…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: