Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τριλυράκης: «Εξυγίανση και διαφάνεια με κάθε κόστος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ανακοίνωση που εξέδωσε το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ, Βασίλης Τριλυράκης, ευχαρίστησε τον Ζήση Βρύζα για την τιμή (όπως τονίζει) που του έκανε και προσθέτει πως κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η εξυγίανση και διαφάνεια της ΠΑΕ.

«Πριν από τρεις περίπου μήνες ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ζήσης Βρύζας, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας στην πιο δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας και σε μία εξίσου δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας.

Κύριο μέλημα του είναι να αλλάξει σελίδα στην Π.Α.Ε. και να προχωρήσει με πρωταρχικό στόχο την εξυγίανση και την διαφάνεια σε όλη την λειτουργία της, με κάθε κόστος

Η Π.Α.Ε. εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο γνωρίζει καλά ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, είναι ταυτόχρονα και μία μεγάλη Ανώνυμη Εταιρία και σαν τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Από την στιγμή που προς το παρόν δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος με αιρετή διοίκηση και δικά του κεφάλαια, και τα κύρια έσοδα της Π.Α.Ε. έρχονται από τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. και την λειτουργία της ίδιας της εταιρίας, οφείλουμε να γίνεται σωστή διαχείριση χωρίς σπατάλες και με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στον λαό του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να γίνει η Π.Α.Ε. ανταγωνιστική και πιο ελκυστική σε υποψήφιους επενδυτές.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ζήση Βρύζα για την τιμή που μου έκανε να σταθώ αρωγός στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει, και ευελπιστώ να σταθώ αντάξιος σε όποιο ρόλο μου αναθέσει, πάνω απ'όλα με ανιδιοτέλεια. Είμαστε Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα και στα δύσκολα και γι'αυτό διαφέρουμε από τους άλλους.

Βασίλης Τριλυράκης

Μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: