Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ξεπουλάει η Σίτι!!

Πωλητήριο σε 9 αστέρια τους (5 επιθετικοί) βάζουν οι Πολίτες, θέλοντας να ξεχωρίσουν την... ήρα από το στάρι και ελπίζοντας να μαζέψουν 200 εκατ. ευρώ...
Ξεπουλάει η Σίτι!
Από το 2008 που ανέλαβε ο Σεΐχης Μανσούρ βάζει διαρκώς το χέρι στην τσέπη. Και τούτο το καλοκαίρι λοιπόν θα πράξει το ίδιο. Αλλωστε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι το ξεκαθάρισε στους Αραβες πως εάν θέλουν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και να ανταγωνιστούν τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, οφείλουν να δώσουν ακόμα περισσότερα φράγκα.
Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως ο Σεΐχης και οι Εμίρηδες που διευθύνουν τους πρωταθλητές Αγγλίας, έχουν στόχο και να πουλήσουν! Ηδη έχει καταρτιστεί μία λίστα με οκτώ κύρια ονόματα και ορισμένα συμπληρωματικά. Αυτή με τα κύρια που είναι και η σημαντική περιλαμβάνει πέντε επιθετικούς, οι οποίοι αποκτήθηκαν με ένα καράβι ευρώ.

Το κοστολόγιο ξεκινάει κάπως έτσι: Κάρλος Τέβες (αποκτήθηκε 25,5, πωλείται 30), Μάριο Μπαλοτέλι (αποκτήθηκε 26, πωλείται 20), Κόλο Τουρέ (αποκτήθηκε 17, πωλείται 10),, Εντιν Ντζέκο (αποκτήθηκε 32,5, πωλείται 20), Ρόκε Σάντα Κρους (αποκτήθηκε 21, πωλείται 5), Αλεξάντερ Κολάροφ (αποκτήθηκε 20, πωλείται 12), Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (αποκτήθηκε 25,5, πωλείται 15), Γουέιν Μπριτζ (αποκτήθηκε 11,5, πωλείται 8), Νάιτζελ Ντε Γιονγκ (αποκτήθηκε 16, πωλείται 10).

Σίγουρα αυτές οι τιμές είναι ενδεικτικές και από εκεί θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με την χασούρα να μην σώνεται. Σίγουρα θα συρρέυσουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, μιας και δεν πρόκειται ακριβώς για... ήρα, αλλά για παικταράδες που σε άλλες ομάδες θα έκαναν τη διαφορά. Ωστόσο, οι υποψήφιοι πωλητές είναι βέβαιο πως θα περιμένουν να πέσουν οι τιμές, κάτι που σίγουρα θα συμβεί όσο περνάει το καλοκαίρι. Επίσης είναι σίγουρο πως ορισμένοι εξ αυτών στο τέλος κάπου θα δοθούν δανεικοί. Στη Σίτι πάντως αν θα ξεμείνει κάποιος, ίσως αυτός να είναι ο Μπαλοτέλι ή ο Κόλο Τουρέ.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: