Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το «μπαλάκι» στον Μπόλονι!

Αυτή τη φορά, το ραντεβού των Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Λάσλο Μπόλονι, δεν πήρε αναβολή. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετέβη χθες το πρωί στην Τούμπα και συνομίλησε για μία περίπου ώρα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τους δύο εκπροσώπους του, Δημήτρη Καρύδα και Γιώργο Φούγια. Η συνάντηση των πέντε όμως, δεν απέφερε κάποια «χειροπιαστή» είδηση σε ότι αφορά την παραμονή ή την αποχώρηση του 59χρονου προπονητή. Οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης ενημέρωσαν τον Μπόλονι σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα πάνω στα οποία θα «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ της νέας περιόδου και του πρότειναν σημαντική μείωση στις ετήσιες απολαβές του, από τη στιγμή που το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα είναι περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Στην όλη κουβέντα δεν μπήκε φυσικά ο «παράγοντας» Ιβάν Σαββίδης από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα βέβαιη η είσοδος του ομογενή επιχειρηματία στα «κοινά» του Δικεφάλου, με τον ίδιο τον Μπόλονι να επιφυλάσσεται να απαντήσει από τη στιγμή που δεν περίμενε πως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα του πρότεινε «ψαλίδι» στο συμβόλαιό του. Η κουβέντα στο γραφείο του Ζήση Βρύζα κράτησε περίπου μία ώρα και κατά τη διάρκειά του ο πρόεδρος του συλλόγου συζήτησε με τον Ρουμάνο τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς εφόσον συνεχιστεί η συνεργασία τους, κάτι βέβαια το οποίο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αλλά την ίδια ώρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως ΠΑΟΚ και Μπόλονι θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Αποχώρησε προβληματισμένος, νέο ραντεβού αύριο

Κατά την αποχώρησή του πάντως από το γήπεδο της Τούμπας, ο Λάσλο Μπόλονι σαφώς και δεν ήταν ευδιάθετος. Εμφανίστηκε φανερά προβληματισμένος και δεν θέλησε να προχωρήσει στην παραμικρή δήλωση σχετικά με τις προθέσεις του, μην έχοντας προετοιμαστεί για τα όσα άκουσε από τους Βρύζα και Κωνσταντινίδη, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις απολαβές του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συνεπώς, το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Ρουμάνου στον ΠΑΟΚ εξαρτάται εν πολλοίς από τον ίδιο, μιας και ο Ζήσης Βρύζας έδειξε με τη στάση του πως επιθυμεί την παραμονή του Μπόλονι στον πάγκο του Δικεφάλου. Ως προς το πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, καθοριστικό αναμένεται να είναι το επόμενο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Βάσει πάντως του απρόβλεπτου χαρακτήρα του Μπόλονι και ενδεχομένως του εγωισμού του, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα σενάριο. Να δεχθεί δηλαδή τη μείωση που του πρότεινε η ΠΑΕ και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2013 όποτε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, να πει «όχι» στην περικοπή που του προτάθηκε και να ζητήσει να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τον Δικέφαλο, ή ακόμα να ανακοινώσει στον Ζήση Βρύζα πως δεν δέχεται μείωση αλλά ούτε και λύση του συμβολαίου του εφόσον δεν «καρπωθεί» την αποζημίωση που αυτό προβλέπει, ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ, τη στιγμή που του οφείλεται και ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει για τη φετινή χρονιά.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: