Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Όλοι ψάχνουν ...τρία κατοσταρικάκια!

Πώς την πάτησε έτσι αυτός ο Μπλάνκο; Τον χάλαγαν τα 600 χιλιάρικα που του έδινε η ΑΕΚ πέρυσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και έκτοτε δεν πιάνει στάχτη πουθενά.
Όλοι ψάχνουν ...τρία κατοσταρικάκια!
Ήθελε και 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο ο 29χρονος Αργεντίνος φορ, ο οποίος μετά την Ένωση ταλαιπωρήθηκε δύο εξάμηνα, ένα στη μεξικάνικη Σαν Λουίς κι άλλο ένα στη Λέγκια Βαρσοβίας, από όπου πρόσφατα πήρε πόδι.
Ο Μπλάνκο, βέβαια, δεν είναι κακή περίπτωση επιθετικού. Κάθε άλλο. Μια χαρά φορ είναι. Τα έβαζε τα γκολάκια του και του ταίριαζε το ελληνικό πρωτάθλημα, αν κρίνουμε από τα 50 γκολ που έβαλε σε 109 ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ στην τετραετία που έπαιξε στη χώρα μας.
Και, φυσικά, δεν τον έχουν ξεχάσει όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντιθέτως, τώρα που το κασέ του έχει πάρει την κατιούσα και λεφτά δεν υπάρχουν στα ταμεία ούτε για ...πασατέμπο, μάλλον θα τον ξαναθυμηθούν πιο έντονα, με την ελπίδα να τον ψήσουν με τα λίγα και να τον ξαναφέρουν στα λημέρια μας.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται στην πιάτσα των μάνατζερ, που λένε πως ο Μπλάνκο είναι ιδανική περίπτωση αυτή την περίοδο, όχι μόνο για την πτωχή ΑΕΚ, αλλά και για τους επίσης ζορισμένους οικονομικά, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τι συζητιέται; Πως όποιος βρει 300 χιλιαρικάκια, τον φέρνει την ίδια μέρα στην Ελλάδα. Πού είναι τα 300 όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: