Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τη Δευτέρα η έφεση, την Τρίτη η εκδίκαση!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ την τελευταία ημέρα της προθεσμίας θα καταθέσει έφεση στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση, ενώ την Τρίτη αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.
Τη Δευτέρα η έφεση, την Τρίτη η εκδίκαση
Την Τρίτη το βράδυ ανακοινώθηκε οριστικά ότι η ΕΠΟ είναι αρνητική αναφορικά με την αδειοδότηση της ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα κινήσει άμεσα όλες τις διαδικασίες για να καταθέσει έφεση όπως έχει δικαίωμα. Μάλιστα, για να κερδίσει (λίγο) χρόνο θα την καταθέσει την τελευταία ημέρα της πενθήμερης διορίας και έτσι την Δευτέρα θα στείλει στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Μια ημέρα μετά, την Τρίτη, αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Μέχρι τότε έχει ελπίδες αν βρει χρήματα να πληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της και έτσι η ΕΠΟ να μην είναι αρνητική στην έκθεση που θα στείλει στην UEFA αναφορικά με την αδειοδότηση. Η ΑΕΚ ψάχνει άμεσα 3-3,5 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να σταθεί «όρθια» και να έχει το δικαίωμα να ελπίζει στην νέα προσπάθεια του Ντέμη μετά τις εκλογές, καθώς και στην δημιουργία μιας κανονικής ομάδας δίχως τις κυρώσεις αν δεν πάρει αδειοδότηση (εκτός Ευρώπης, μεταγραφές και ανανεώσει παικτών μέχρι 22 ετών, τηλεοπτικό συμβόλαιο μειωμένο κατά 20%).
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: