Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ζογκλέρ ο Βλαχοδήμος, θα ήθελα και Μανωλά!!

Ο Νίκος Αλέφαντος εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός χτύπησε φλέβα χρυσού με τον Βλαχοδήμο, προτείνει Μανωλά και επιλέγει προπονητή μεταξύ Σόλιντ-Κούπερ!
Ζογκλέρ ο Βλαχοδήμος, θα ήθελα και Μανωλά!
Ο πρώτος άνθρωπος που έγραψε για Βλαχοδήμο ήταν ο Σινάνογλου έπειτα από προτροπή μου. Όταν το είδα το παιδί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τούμπα που μπήκε αλλαγή, πήρα τον Θέμη και του είπα "είδα ένα ταλέντο που θα κάνει πάταγο, με αυτόν ασχολήσου. Τον λένε… Χωριάτη"! Είχα μπερδέψει το όνομά του διότι δεν είχαμε ξανακούσει τίποτα γι’ αυτό το παιδί. Από τότε μίλησα πολλές φορές για τον Βλαχοδήμο.
Ο Ολυμπιακός παίρνει ένα ζογκλέρ, ένα παιδί με πλούσια προσόντα, ταχύτατο, φοβερό κορμί, με διαστημική ντρίμπλα! Για εμένα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο απ’ όλους τους νεαρούς Έλληνες που υπάρχουν!
Αυτός αν δουλευτεί όπως πρέπει, σε 1 χρόνο θα μπαίνει στο Καραϊσκάκη και με το που θα πιάνει τη μπάλα θα ξεσηκώνει τα πλήθη! Έχει τα φόντα να γίνει πιο φαντεζί και από τον Μιραλάς! Και είναι γρήγορος, όχι αργοκαρούτα, έχει ένα πράγμα που το είχε ο Γκαλέτι, φεύγει στα πρώτα μέτρα με… τρίτη! Όχι με πρώτη. 
• Να τον δυναμώσεις πρέπει κι άλλο- αν και έχει κορμί Ρονάλντο- να φτιάξεις κι άλλο τις αντοχές του, έχει καλά πόδια αλλά πρέπει να φτιάξει κι άλλο τα σουτ, και μπορεί να έχεις έναν παίκτη που θα σε κάνει να τα χάσεις. Είναι πολύ καλή επένδυση αυτή που κάνει ο Μαρινάκης.
Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν θα μου άρεσε ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό. Ήμουν επιφυλακτικός παλιότερα, βλέπω όμως βελτίωση σε αυτό το παιδί και ναι, θα μου άρεσε. Είναι γρήγορος στόπερ, έχει αντοχή, είναι εξελίξιμος, έχει πάθος και δύναμη, στον Ολυμπιακό θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Είναι λιονταράκι.
• Πρέπει να μάθει όμως να προσέχει τα μαρκαρίσματά του. Σε πρώτο χρόνο είναι πολύ καλός, αλλά όταν φάει ντρίμπλα και τον βάλει πλάτη ο αντίπαλος, είναι άτσαλος και επιρρεπής στο πέναλτι. Μαθαίνεται όμως αυτό, δεν είναι δύσκολο να το φτιάξει.
Μπάλα πολλή δεν ξέρει, αλλά και ο Αβραάμ μπάλα πολλή δεν ξέρει. Έχει βελτιωθεί όμως στην τεχνική ο Μανωλάς, δεν είναι τόσο τσουρουκάς όπως στην αρχή. Δεν θα είναι άσχημη μεταγραφή αν πάρει ο Ολυμπιακός και τον Μανωλά. Πολύ καλή ηλικία.
• Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, πριν λίγες μέρες φτιάξαμε μία στήλη για τον Κούπερ, μην ξαναλέω τα ίδια. Είχα πει τα επιχειρήματα για ποιους λόγους θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Τον έχω δει και από κοντά πώς δουλεύει στην Ίντερ.
Μεταξύ Σόλιντ και Κούπερ προτιμάω σίγουρα τον Κούπερ. Ο Σόλιντ στην Ευρώπη είχε κάνει πολύ άσχημα κοουτσαρίσματα στο Καραϊσκάκη, ερχόντουσαν οι αντίπαλοι και μας έριχναν τεσσάρες, ήμασταν μπάτε σκύλοι αλέστε! Έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ λες και ήταν ελληνικό πρωτάθλημα, αμολιόταν μπροστά και πάθαινε πανωλεθρίες η ομάδα. Εμπιστεύομαι όμως όποια απόφαση πάρει ο Μαρινάκης. Έχει αποδείξει ότι ξέρει τι κάνει και του βγαίνουν οι κινήσεις. Είμαστε οι Ολυμπιακοί μαζί του σε ότι αποφασίσει.

πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: