Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μαρότα: «Η Γιουβέντους δεν θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές»

Μαρότα: «Η Γιουβέντους δεν θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές»
Την άποψη ότι η Γιουβέντους, όπως και οι υπόλοιπες ιταλικές ομάδες, αδυνατούν να ανταγωνιστούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους στο μεταγραφικό παζάρι, εξέφρασε ο Τζουζέπε Μαρότα.

Ο διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας» υποστήριξε ότι η Ιταλία ήταν σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τις δαπανηρές μεταγραφές, κάτι που άρχισε να αλλάζει μετά την άνοδο συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Σίτι ή η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο ήταν στο επίκεντρο όσον αφορά τις μεταγραφές. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Στην αγορά κυριαρχούν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που μπορούν να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια. Οι ιταλικοί σύλλογοι που συνήθιζαν να επενδύουν μεγάλα ποσά, δεν μπορούν πλέον να ξοδεύουν τόσα χρήματα. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες», τόνισε ο Μαρότα με δηλώσεις του στην ιταλική «Gazzetta dello Sport».

«Η Γιουβέντους δεν μπορεί να έχει το πάνω χέρι στο μεταγραφικό παζάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το κενό μέσω καλής οργάνωσης και με την ποδοσφαιρική μας κουλτούρα», πρόσθεσε για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν ενόψει της νέας σεζόν οι πρωταθλητές Ιταλίας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: