Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τσιρίλο : “Θετική η χρονιά για τον ΠΑΟΚ”

Στο “Αθλητικό Metropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ , Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη χρονιά που τελείωσε, την οποία έκρινε θετική.

Για τον απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε: “Η χρονιά ήταν θετική. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και οδήγησαν την ομάδα στα πλέι οφ. Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα στα πλέι οφ. Η χρονιά κρίνεται θετική γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλές δύσκολες καταστάσεις”.

Για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: “Ακόμα δεν μπορώ να δώσω λογική εξήγηση για αυτό. Δεν ξέρω γιατί συνέβη. Στο Εuropa League είχαμε μια φανταστική πορεία αλλά δε συνέβη το ίδιο και στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου η πορεία μας δεν είναι τόσο καλή. Η ομάδα κατάφερε να μπει στα πλέι οφ , ξεκίνησε πολύ καλά στον πρώτο γύρο αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια μείναμε από ενέργεια.

Για το αν οι αποχωρήσεις των Βιερίνια, Κοντρέρας, Αρίας, μείωσαν τη δύναμη του ΠΑΟΚ: “Δεν ήταν μόνο καλοί ποδοσφαιριστές ήταν και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Αναμφίβολα η απουσία τους επηρέασε τη δύναμη του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως το λόγο για τον οποίο έφυγαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Ο σύλλογος αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα. Οι παίκτες αυτοί έφυγαν για το καλό του ΠΑΟΚ. Με τη φυγή τους βοήθησαν την ομάδα”.
Σε σύγκριση με τις χρονιές που προηγήθηκαν: “Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ . Η ομάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα πλέι οφ και τερματίζει στις πρώτες θέσεις. Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο”.
Για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να φθάσει σε έναν τίτλο: Δεν είναι κάτι όμορφο. Όμως τη φετινή χρονιά φθάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου”.
Για το τι ήταν αυτό που κατά τη γνώμη του έλειψε από τον ΠΑΟΚ: “ Αυτό που έλειψε από τον ΠΑΟΚ ήταν λίγη τύχη παραπάνω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στο ματς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο”.
Για το μέλλον του : “Είναι λίγο νωρίς ακόμα για να πω που θα συνεχίσω την καριέρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ καλά αγωνιστικά, αισθάνομαι πολύ όμορφα και θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο με πολύ πάθος”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: