Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Συνεχίζει να... χτίζει ο Σάντος!

Την δεύτερή της προπόνηση επί αυστριακού εδάφους πραγματοποίησε η Εθνικής μας ομάδα, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ν' ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα.
Συνεχίζει να... χτίζει ο Σάντος
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική και στην πίεση, σε άμυνα κι επίθεση, ωστόσο ο άσος της Σάλκε δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να προπονηθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς, συνεχίζοντας με αποθεραπεία.
Η προπόνηση της «γαλανόλευκης» κράτησε για 1,5 ώρα, με τον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, οι διεθνείς δούλεψαν περισσότερο στην πίεση και το πρέσινγκ, χωρίς την μπάλα στα πόδια.
Στην συνέχεια ο Σάντος χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και ακολούθησε οικογενειακό «διπλό». Από την μία πλευρά βρίσκονταν οι: Σηφάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (κεντρικοί αμυντικοί), Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδης (δεξιά), Τζιόλης (αμυντικό χαφ), Φωτάκης, Καραγκούνης (κεντρικά χαφ), Νίνης (αριστερά), Σαμαράς (δεξιά) και Σαλπιγγίδης.
Όσο για την άλλη ομάδα, αυτή απαρτιζόταν από τους: Χαλκιά, Μαλεζά, Κατσουράνη (κεντρικοί αμυντικοί), Τζαβέλλα (αριστερά), Μανιάτη (δεξιά), Μάκο (αμυντικό χαφ), Κονέ, Λυμπερόπουλο (κεντρικά χαφ), Φετφατζίδη (αριστερά), Φορτούνη (δεξιά) και Γκέκα (κορυφή).
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: