Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Όσο μπορώ να μείνω εδώ, θα μείνω"

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας οτι "είναι τιμή μου που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας και είμαι πολύ περήφανος για αυτό", ενώ έκανε ειδική αναφορά στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.
"Όσο μπορώ να μείνω εδώ, θα μείνω"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paok24.gr
Πως οδηγήθηκες στην υπογραφή ενός ακόμη συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ;
«Θέλω ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο όσο γίνεται. Αισθάνομαι πως μπορώ να βοηθήσω πολύ τον ΠΑΟΚ και είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Όσο μπορώ να μείνω εδώ, θα μείνω»
Δέχτηκες άλλη μία μείωση στο συμβόλαιό σου. Πως συνέβη αυτό;
«Αντιλαμβάνομαι πια είναι η κατάσταση, όχι μόνο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτά που γνωρίζαμε δεν ισχύουν πλέον και θα πρέπει όλοι να το αντιληφθούμε αυτό».
Θα είσαι ανάμεσα σε ένα γκρουπ πολύ νεαρών παικτών. Πως σε κάνει να αισθάνεσαι το γεγονός αυτό;
«Για εμένα στη πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος πρέπει να είναι οι νέοι. Αυτοί είναι το μέλλον και όχι εμείς. Εγώ από τη πλευρά μου θέλω να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να χτίσουν χαρακτήρα και προσωπικότητα».
Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τη σημερινή εξέλιξη;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που μου φέρθηκαν, είναι τιμή μου που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Εγώ από τη πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα»
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: