Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Άμεσα το ραντεβού Λίβερπουλ-Μαρτίνεζ!

Άμεσα το ραντεβού Λίβερπουλ-Μαρτίνεζ
Μέσα στις επόμενες 36 ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των ανθρώπων της Λίβερπουλ με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ισπανός τεχνικός τoν πάγκο των «κόκκινων».

Όπως αναφέρει το Skysports, ο Μαρτίνεζ που έχει και τον πρώτο λόγο στην λίστα των ανθρώπων της Λίβερπουλ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα συναντηθεί άμεσα με την διοίκηση των «κόκκινων». Μέσα στις επόμενες 36 ώρες λοιπόν αναμένεται να υπάρχει ένα ραντεβού το οποίο δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της Γουίγκαν, ο πρόεδρος, Ντέιβ Γουίλαν, έχει δώσει διορία μίας εβδομάδας στον Μαρτίνεζ για να του γνωστοποιήσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του.

Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία δήλωση του Μαρτίνεζ που σε ρόλο… ρεπόρτερ Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι αν ο Ισπανός μετακομίσει στον πάγκο των «κόκκινων» δεν θα έχει την απόλυτη εποπτεία του τμήματος. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρχει και τεχνικός διευθυντής… Και εδώ είναι που εμπλέκεται το όνομα του Φαν Χάαλ που δεν αποκλείεται να προορίζεται, αν τα βρει με την ομάδα, για αυτή την θέση!

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: