Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Προσωπική μου απόφαση να φύγω»

Ο Νίκος Λαζαρίδης, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Αρη και μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" έκανε έναν ακόμα απολογισμό της διετούς καριέρας του στους κιτρίνους, τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις ευρωπαϊκές του παρουσίες την προπερασμένη χρονιά.
«Προσωπική μου απόφαση να φύγω»
"Τα παιχνίδια της Ευρώπης θα μου μείνουν αξέχαστα. Κλείνει για μένα ένα πολύ σημαντικό πέρασμα από την ομάδα του Άρη. Το παιχνίδι με την Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου. Θα την θυμάμαι για πάντα, όπως και όλος ο λαός του Άρη. Μεγάλη στιγμή είναι και η νίκη επί της Ρόζενμποργκ που μας έδωσε την πρόκριση στην διοργάνωση. Ήταν μια πάρα πολύ καλή βραδιά για την ομάδα μας. Θα μου μείνει αξέχαστη, όπως και το παιχνίδι μέσα στο Λεβερκούζεν, που δείξαμε τι εστί Άρης. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι τα δύο χρόνια που ήμουν στον Άρη. Ήταν η σπουδαιότερη εμφάνιση. Χάσαμε στο 89', αλλά η ομάδα έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Δεν κέρδισε ο καλύτερος, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό".
Ρωτήθηκε τι έλειψε τελικά και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άρη και απάντησε πως "είναι προσωπική μου απόφαση. Ήθελα να συνεχίσω κάπου αλλού. Ευχαρίστησα τη διοίκηση για τα δύο χρόνια, ήταν δύσκολη για μένα αυτή η απόφαση, αλλά έπρεπε να την πάρω", ενώ για την επόμενη μέρα της καριέρας του δήλωσε ότι "αυτή τη στιγμή κοιτάω να ξεκουραστώ. Τα υπόλοιπα τα έχω αναθέσει στον μάνατζέρ του και όταν έρθει η στιγμή θα το μάθετε και εσείς. Δεν θέλω να βάλω προϋποθέσεις. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Απλώς θέλω να ξεφύγω από τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε και μετά θα ασχοληθώ με το μέλλον".
Για την αποτυχημένη χρονιά με τον Άρη επεσήμανε ότι "ήταν δύσκολη χρονιά αγωνιστικά, γιατί δεν πήραμε νίκες και βαθμούς που θέλαμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Κάποιες συγκυρίες, κάποιες λεπτομέρειες έφταιξαν και η ομάδα δεν μπόρεσε να μπει στην Ευρώπη. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι έπρεπε να γινόταν από όλους μεγαλύτερη προσπάθεια".
Για την παρουσία του κόσμου του Άρη υποστήριξε πως "και στα δύσκολα και στα εύκολα ήταν κοντά μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί πάντα στις δύσκολες στιγμές ήταν εκεί. Μπορεί να κάναμε κάποια λάθη, να μην τους κάναμε να νιώθουν περήφανοι γιατί δεν βγήκαμε Ευρώπη, αλλά ο κόσμος θα είναι πάντα εκεί γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: