Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η αδειoδότηση, ο Φερέιρα και ο Δώνης!!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα την έφεση για την αδειοδότηση. Ραντεβού Αλαφούζου με Βγενόπουλο και η υποψηφιότητα Δώνη για τον πάγκο της ομάδας.
Η αδειoδότηση, ο Φερέιρα και ο Δώνης
Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.
Στον Παναθηναϊκό τρέχουν για την αδειοδότηση, επίσημα λένε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά πιστεύουν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Αλλιώς χωρίς Ευρώπη τη νέα σεζόν, το πλάνο της λαϊκής βάσης δεν έχει καμία τύχη και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του.
Σε πρώτη φάση θα πρέπει να δοθούν 4,2 εκ. ευρώ στους παίκτες για τις οφειλές του 2011 (υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση) και στη συνέχεια οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα κληθούν να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να υπογράψουν τους διακανονισμούς για τις οφειλές του 2012.
Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες για το δάνειο που θα λύσει το πρόβλημα, το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ συνεχίζει τις επαφές του με επιφανείς Παναθηναϊκούς αλλά και τους μετόχους της ΠΑΕ. Μάλιστα την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθεί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, από τον οποίο θα ζητήσει να καταβάλει το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσοστό του για την ΑΜΚ και μένει να δούμε τη στάση που θα τηρήσει ο κ. Βγενόπουλος.
Το θέμα προπονητή θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα, μετά το θέμα της αδειοδότησης και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που παραμένει στην Αθήνα, θα κληθεί από τη διοίκηση για το κρίσιμο ραντεβού. Πρόθεση και των δύο είναι να πορευθούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά εγγυήσεις και ξεκάθαρο πλάνο.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο του τριφυλλιού σε περίπτωση αποχώρησης του Φερέιρα, όπως έχουμε τονίσει από την περασμένη εβδομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός είναι πλέον ελεύθερος και το όνομα του συζητείται έντονα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου έχει υποστηρικτές.
Από την πλευρά του ο Δώνης συζητά την περίπτωση επιστροφής του στην Παιανία, εφόσον εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και διασφαλιστούν κάποιες προυποθέσεις για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει με χαμηλό μπάτζετ, ενώ υπάρχει η προοπτική του ΠΑΟΚ αλλά και ομάδας από το Κατάρ με δελεαστική πρόταση.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: