Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Στο 94ο λεπτό οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς!

Με γκολ του Άλαν Γκόρντον στο 94ο λεπτό, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς κέρδισαν με 3-2 τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και ανέβηκαν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας του MLS.
Στο 73ο λεπτό ο Μάικ Μαγκί διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 59ο λόγω αποβολής του Χέκτορ Χιμένεζ. Ωστόσο οι «σεισμοί» βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν την απόλυτη ανατροπή. Ο Στίβεν Λένχαρτ μείωσε στο 76ο, ο Κάρι Στέφενσον ισοφάρισε με πέναλτι στο 86ο και ο Γκόρντον σημείωσε τη «χρυσή» κεφαλιά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το σκορ είχε ανοίξει ο Χινένεζ στο τρίτο λεπτό. Έτσι οι Έρθκουεϊκς συμπλήρωσαν 26 βαθμούς σε 13 ματς και άφησαν τους πρωταθλητές στους 11 σε 12, αντίστοιχα.
Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Κολόμπους Κρου επικράτησαν στην έδρα των Σιάτλ Σάουντερς. Το σκορ ήταν 2-0 με γκολ των Τζάστιν Μέραμ και Εμίλιο Ρεντερία. Πλέον οι Κρου έχουν 15 βαθμούς σε 11 αγώνες. Αντίθετα, οι Σάουντερς έμειναν στους 23 σε 12, αντίστοιχα.
Ισόπαλο 1-1 απέσπασε η Σίβας ΗΠΑ στην έδρα των φορμαρισμένων Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Μάλιστα οι Καλιφορνέζοι προηγήθηκαν με τέρμα του Χουάν Πάμλο Άνχελ στο 47ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει ο Κένι Κούπερ στο 56ο με δυνατό σουτ. Έτσι η Σίβας συμπλήρωσε 14 βαθμούς σε δώδεκα παιχνίδια, ενώ οι πρωτοπόροι της Ανατολής έχουν 26 σε 13, αντίστοιχα.
Ακόμα, οι Σικάγο Φάιρ επικράτησαν με 2-1 του Ντάλας και «ανέβηκαν» στους 18 βαθμούς σε 11 αγώνες. Πάντως οι Τεξανοί μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Ματ Χετζ στο 41ο λεπτό, πριν το ανατρέψουν οι Σεμπαστιάν Γκραζίνι και Μάρκο Πάπα στο 45ο και 63ο λεπτό, αντίστοιχα.
Ακόμα, το Τορόντο, το οποίο παραμένει χωρίς βαθμό στο MLS, κέρδισε με 1-0 τους Βανκούβερ Ουάιτκαπς στον τελικό του καναδικού πρωταθλήματος. Έτσι εξασφάλισε τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του MLS την Τετάρτη (23/05):
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς-Σίβας ΗΠΑ 1-1
Σικάγο Φάιρ-Ντάλας 2-1
Σιάτλ Σάουντερς-Κολόμπους Κρου 0-2
Λος Άντζελες Γκάλαξι-Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 2-3

















πηγή: onsports.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια: