Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πρόκριση για Μπόκα στο 90ό λεπτό!

Λίγο πριν την έναρξη των πέναλτι, ο Σαντιάγκο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε την Μπόκα Τζούνιορς στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες σε βάρος της Φλουμινένσε.
Στο πρώτο 45λεπτο, οι Βραζιλιάνοι κυριάρχησαν απόλυτα και πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία. Ωστόσο πέτυχαν μόλις ένα γκολ, κάτι που «πλήρωσαν» στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Ο Καρλέτο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό κερδίζοντας τον Αγκουστίν Οριόν, τερματοφύλακα της Μπόκα, με μακρινή εκτέλεση φάουλ. Η Φλουμινένσε συνέχισε να «πολιορκεί» τον Οριόν, αλλά το σκορ έμεινε στο 1-0, όσο είχε επικρατήσει η Μπόκα στο πρώτο παιχνίδι.
Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο οι Αργεντινοί ισορρόπησαν τον αγώνα δημιουργώντας μερικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς, όμως, να υπερισχύσουν της «φλου». Στο τέλος, ο 31χρονος Ουρουγουανός πρώην στράικερ της Φιορεντίνα τιμώρησε τους γηπεδούχους, για την αστοχία τους, και σημείωσε το καταλυτικό γκολ, όταν βρέθηκε ελεύθερος στο ύψος της μικρής περιοχής του Ντιέγκο, γκολκίπερ της Φλουμινένσε.
Πλέον η Μπόκα περιμένει τον επόμενο της αντίπαλο, ο οποίος είτε θα είναι ο νικητής της σειράς Ουνιβερσιδάδ-Λιμπερτάδ (1-1 το πρώτο ματς), είτε η Βελέζ Σάρσφιλντ, αν η τελευταία αποκλείσει τη Σάντος. Σε λίγα λεπτά ξεκινά άλλος προημιτελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής ανάμεσα στην Κορίνθιανς και στη Βάσκο Ντα Γκάμα, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει χωρίς σκορ.
Φλουμινένσε: Ντιέγκο, Μπρούνο, Γκουμ, Άντερσον, Καρλέτο, Βάγκνερ (74’ Ουέλινγκτον), Εντίνιο, Τιάγκο Νέβες, Ζαν, Ράφαελ Μούρο, Ράφαελ Σόμπις (89’ Μάρκος Τζούνιορ).
Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Τσιάβι, Ροντρίγκεζ, Ρονκάγκλια, Ινσουαρλάντε, Ρικέλμε, Ερβίτι (90’ Καρούζο), Ριβέρο, Έρμπες (79’ Μίνιο), Τσβίτανιτς (66’ Μόουτσε), Σίλβα.




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: