Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Nα γιατί σφάχτηκαν στο γήπεδό μας"!

Η διοίκηση της Πεύκης υποστηρίζει ότι παράγοντες του Περαμαϊκού οργάνωσαν το "ραντεβού θανάτου" στο γήπεδό της μεταξύ των οπαδών γνωστής ομάδας του Πειραιά και της Αθήνας.
"Nα γιατί σφάχτηκαν στο γήπεδό μας"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Πεύκης:
"Απειλές, αίμα, τρόμος και πολύ ξύλο είναι οι εικόνες που κυριάρχησαν στις εξέδρες του αγώνα της ομάδας μας τον Περαμαϊκό. Πήγαμε στο γήπεδο να δούμε την ομάδα μας, ένα σωματείο που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν χθες στο γήπεδό μας και ευχαριστούμε το Θεό που φύγαμε ζωντανοί.
Οι γνωστοί-άγνωστοι των μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν. Άγνωστοί και άσχετοι προς το σωματείο μας κουκουλοφόροι εισήλθαν στου γήπεδο στο 87’ εξετέλεσαν και αποχώρησαν σκορπώντας τον τρόμο στην πόλη μας. Κατέστρεψαν αυτοκίνητα, έβαλαν φωτιές έκαψαν μέχρι και πεύκα, έσπασαν τα καθίσματα του σταδίου της πόλης μας και όλα αυτά παρουσία αστυνομικής δύναμης που παρακολουθούσε τα γεγονότα έντρομη.
Το σωματείο μας που έχει ιδρυθεί από το 1938 αποτελεί μια όαση του αθλητισμού και πολιτισμού για τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά της περιοχής και κάθε αγώνας ποδοσφαίρου της ομάδας μας αντιμετωπίζεται από τη διοίκησή μας και από τους φιλάθλους μας πάντα ως ποδοσφαιρική γιορτή. Γι’ αυτό και άλλωστε ουδέποτε έχουμε κληθεί για την οιαδήποτε πειθαρχική παράβαση ενώπιων του αρμοδίων αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων.
Από ανθρωπιστικής και μόνο πλευράς ευχόμαστε και ελπίζουμε ταχεία ανάρρωση στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν. Από την άλλη πλευρά όμως πρέπει οφείλουμε να αποκαλύψουμε τους «ηθικούς αυτουργούς» αυτής της τραγωδίας που εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια οικογενειαρχών και μικρών παιδιών που είναι οι φίλαθλοί μας.
Κατά την κρίση μας και βάση των στοιχείων που προέκυψαν από την μέχρι τώρα διενεργηθείσα προανάκριση της αστυνομίας, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι πρόσωπα της διοίκησης του Περαμαϊκού μίσθωσαν πούλμαν που μετέφερε οργανωμένους φιλάθλους μεγάλης και γνωστής ομάδας του Πειραιά στο γήπεδό μας, δίνοντας μάλιστα, και χρήματα μπροστά μας για να αγοραστούν τα εισιτήρια με τα οποία μπήκαν στο γήπεδο, προκειμένου εκ των προτέρων να προκληθεί ένα εχθρικό και τεταμένο κλίμα στο γήπεδο, με άμεσο και οδυνηρό επακόλουθο να πληροφορηθούν οι φίλαθλοι της γνωστής ομάδας των Αθηνών την ύπαρξη των φιλάθλων της γνωστής ομάδας του Πειραιά στο γήπεδό μας και να εισέλθουν με κράνη στο 87’, οργανώνοντας κατά την κρίση μας αυτό το ραντεβού θανάτου προκειμένου να σημειωθούν εκτεταμένα επεισόδια στο γήπεδό μας, για τα οποία καμία ευθύνη δεν έχουμε, να διακοπεί ο αγώνας και στην ουσία με αυτόν τον τρόπο να «κλέψουν» το παιχνίδι και τους βαθμούς της νίκης από την ομάδα μας, η οποία κατά τον χρόνο που εκδηλώθηκαν τα επεισόδια, ήταν μπροστά στο σκορ.
Χτες απειλήθηκαν ποδοσφαιριστές μας, γρονθοκοπήθηκαν οι οικογενειάρχες φίλαθλοί μας, έσπασαν φωτογραφικές μηχανές και κάμερες δημοσιογράφων και λιντσαρίστηκαν διαιτητές διότι έγραψαν στο φύλλο αγώνος την πραγματικότητα που είναι αυτή που περιγράψαμε ανωτέρω. Σήμερα, προσπαθούν να ολοκληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο για την κοινωνία και το ποδόσφαιρο το έργο τους, προβαίνοντας σε τηλεφωνικές απειλές σε βάρος της ζωής των μελών της διοίκησής μας, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να μην κατέβει η ομάδα μας στα επόμενα παιχνίδια στον Πειραιά.
Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στην Ελληνική Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση , όσο και στις Εισαγγελικές και δικαιοδοτικές αρχές που είναι βέβαιο, ότι θα επιληφθούν. Η διοίκησή μας ανέθεσε στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας Αλέξιο Κούγια και τους συνεργάτες του, να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή, ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των ποδοσφαιριστών μας και της ομάδας μας στα επόμενα παιχνίδια , αλλά και να προβούμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ενώπιον των τακτικών και αθλητικών δικαστηρίων για την τιμωρία των ενόχων.
Μετά τιμής,
Τα Μέλη του Δ.Σ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: