Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αντέχει μέχρι το 2014 ο Τζέραρντ!!

Αντέχει μέχρι το 2014 ο Τζέραρντ!
Ούτε σαν… ιδέα δεν έχει περάσει από το μυαλό του Στίβεν Τζέραρντ το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Αγγλίας για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη Λίβερπουλ! Μάλιστα, όπως τόνισε, αντέχει μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στο οποίο θα χαρεί να συμμετέχει με τη φανέλα με το εθνόσημο, εφόσον του δοθεί η ευκαιρία.

Ο έμπειρος μέσος είναι από αυτούς που πλέον θεωρούνται «παλιά φρουρά» και γίνεται στόχος ερωτήσεων σχετικά με τις σκέψεις περί απόσυρσης αρχικά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και έπειτα από την ενεργό δράση.

Ο Τζέραρντ έχει ακόμη πολλές αντοχές και το κατέστησε σαφές τονίζοντας πως θα ήθελε να ρίξει αυλαία – τουλάχιστον με την εθνική ομάδα – με τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014!

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να σταματήσω από την εθνική για να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με τη Λίβερπουλ. Είναι περήφανος που είμαι αρχηγός της ομάδας μου και θα είμαι εξίσου περήφανος στο Euroπου θα έχω το περιβραχιόνιο στην Αγγλία. Για εμένα, είναι σημαντικό το γεγονός πως έχω δίπλα μου ανθρώπους και προπονητές που με γνωρίζουν και γνωρίζουν τις αντοχές και τις ικανότητές μου.

Θα δούμε πώς θα πάει το καλοκαίρι κι έπειτα περιμένω τον προπονητή μου να μου πει αν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή μου κι αν θεωρεί ότι μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω. Αν μου πει ότι θα με υπολογίζει μέχρι το Μουντιάλ στη Βραζιλία και ότι με θέλει μαζί του, τότε θα χαρώ να ρίξω την αυλαία με μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το σίγουρο είναι ότι εγώ αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος να παίξω όσο καλύτερα μπορώ» είπε ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: