Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«Οι σύλλογοι δεν σκέφτηκαν την Εθνική»

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως η Εθνική ομάδα ξεκινάει αρκετά αργά την προετοιμασία της, ενώ πρόσθεσε πως οι σύλλογοι σκέφτονται μόνο τα συμφέροντά της και όχι την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για το Euro και οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα.

«Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό πρέπει να το χειριστούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε.

Πρέπει να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ξεκούραστους, γιατί πολύ κουρασμένοι. Θεωρώ πως οι σύλλογοι σκέφτηκαν τα συμφέροντα τους και όχι την Εθνική και πρέπει να το λύσουμε πλέον το θέμα» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Γι τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του: «Εγώ ξέρω καλά τους παίκτες μου, έχουν διάθεση ενώ έχουν και κίνητρα σε αυτή την διοργάνωση. Ξέρω πως χαίρονται όλοι που είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν σωστή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Πολωνία στις 8 Ιουνίου».

Για την έναρξη της διοργάνωσης και την κατάσταση του Χαλκιά: «Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο το ματς με την Πολωνία. Σίγουρα είναι σημαντικό. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις. Είναι μεν σημαντικό αλλά όχι τόσο. Όσον αφορά τον Κώστα Χαλκιά προπονήθηκε κανονικά και τον υπολογίζω».

Τον λόγο στη συνέχεια πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με πρώτο τον Αλέξανδρο Τζιόλη ο οποίος είπε:
«Όλοι οι αντίπαλοι είναι καλοί, όπως και εμείς, αλλά θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Σε αυτά τα τουρνουά το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο αν δεν κερδίσεις δεν σημαίνει πως αποκλείστηκες. Αυτές οι μέρες στην Αυστρία θα μας βοηθήσουν πολύ».

Από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε:
«Εγώ προσωπικά και τα παιδιά θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Θα τα δώσουμε όλα με στόχο να περάσουμε τον όμιλο. Ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει την Εθνική» και πρόσθεσε:

«Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε προπόνηση, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη από ότι στα προκριματικά. Θα έπρεπε να υπάρχουν άλλες ημερομηνίες. Πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά και να σκεφτόμαστε θετικά. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: