Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μανίκας: «Θέλουμε τον κόσμο του Ηρακλή»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παραιτηθείς από το βράδυ της Δευτέρας αντιπρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του συλλόγου και στην αναγκαιότητα να βρεθούν άμεσα 150χιλιάδες ευρώ.

Για την παρουσία της ΠΑΛΗ στο Γυμναστικό Σύλλλογο: «Με την όλη παρουσία μας, την παρουσία της Λέσχης στο Γ.Σ αποδείξαμε κάτι. Εάν λειτουργήσεις νόμιμα δεν υπάρχει πρόβλημα για κανέναν. Παρά και τα όσα έλεγαν οι πρώην διοικούντες οι οποίοι είχαν κάνει δικό τους το οίκημα και απομάκρυναν όσους ήθελαν να βοηθήσουν».

Για τους λόγους για τους οποίους μπήκαν στη διοίκηση του γυμναστικού συλλόγου:
«Ποντάραμε στην αγάπη μας για τον Ηρακλή. Μπαίναμε κάπου που δεν ξέραμε τι γίνονταν. Τα προβλήματα που συναντήσαμε ήταν πολύ μεγαλύτερα από αυτά που περιμέναμε. Ωστόσο δείξαμε το δρόμο σε κάποιους που θέλουν να βοηθήσουν. Ο Ηρακλής χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και ζήλο».

Για το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα: «Το ποιο απλό. Η προηγούμενη διοίκηση δεν έκανε την φορολογική δήλωση που έπρεπε και τώρα πρέπει να την κάνουμε εμείς. Χρειάζονται όμως 150 χιλιάδες ευρώ. Αυτά που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος είναι 150 χιλιάδες ευρώ και διοίκηση. Εμείς ξεκινήσαμε 15 άτομα και μείναμε 8. Κάποιοι έφυγαν. Δεν άντεξαν το βάρος. Γι' αυτό θέλουμε εκλογές για να βρεθούν και άλλα άτομα να βοηθήσουν. Ξέρουμε ότι οι οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι δύσκολες.

Ο κόσμος όμως του Ηρακλή, θα ανταποκριθεί και πρέπει να ανταποκριθεί από το υστέρημα του, γιατί εμείς είμαστε καθαροί και ξέρουν ότι η βοήθεια αυτή θα πάει κάπου συγκεκριμένα. Ο κόσμος του Ηρακλή είχε στηρίξει στο παρελθόν πολλές φορές το σύλλογο χωρίς όμως να έχει δει αποτέλεσμα».

Για το αν θα κατεβάσουν ψηφοδέλτιο: «Θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα. Τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για τις δηλώσεις του κ. Καράογλου για επενδυτή: «Ο κ. Καράογλου πέρασε μια ρύθμιση στη Βουλή η οποία είναι πολύ ευνοϊκή για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ απασχολημένος με τις εκλογές αλλά καλό είναι στο μέλλον να συζητήσουμε κάποια πράγματα».

Για τη σωτηρία του συλλόγου: «Αυτό που καίει αυτή τη στιγμή τον Ηρακλή είναι να έρθουν κοντά του όλοι οι φίλαθλοι. Να υπάρξει μια ομάδα ανθρώπων που να διοικήσει τον σύλλογο. Εμείς δείξαμε το δρόμο».

Για τις νομικές διαδικασίες εναντίον των παλιών διοικούντων: «Ήδη στην προηγούμενη Γ.Σ. αναφερθήκαμε με ονόματα και διευθύνσεις. Έχουμε κινήσει νομικές διαδικασίες, εναντίον όλων όσων έχουν περάσει από τις διοικήσεις του Γυμναστικού Συλλόγου. Θέλουμε τον κόσμο του Ηρακλή, να έρθει κοντά μας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος θα αλλάξει. Είμαι αισιόδοξος για αυτό». 
 
πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: