Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αναποφάσιστος δηλώνει ο Κλέιτον!

Ο Σίλβα Κλέιτον, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι, σε δηλώσεις του στον "NOVA Σπορ FM" αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτήν την εποχή στον Παναθηναϊκό, θεωρεί όμως, πως η διοικητική προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα μπορεί να αποδώσει καρπούς.
Αναποφάσιστος δηλώνει ο Κλέιτον
Για το πώς αξιολογεί τη χρονιά που πέρασε για το «τριφύλλι»:
«Μας αφήνει μια πίκρα το γεγονός πως μείναμε νωρίς εκτός Ευρώπης. Δεν ήταν από τις καλύτερες χρονιές του Παναθηναϊκού, αλλά εύχομαι μια τόσο μεγάλη ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της δόξας. Μέχρι 5-6 αγωνιστικές πριν το τέλος ήμασταν 5 βαθμούς μπροστά και είχαμε το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα. Όμως στα τρία πιο σημαντικά παιχνίδια δεν νικήσαμε και μείναμε πίσω. Ο Ολυμπιακός πέρασε πρώτος και πήρε τον τίτλο».
Για το αν έχει πάρει αποφάσεις για το μέλλον του:
«Δεν έχω αποφασίσει τίποτα για το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Θα το σκεφτώ καλά πριν πάρω κάποια απόφαση. Η ζωή συνεχίζεται. Θα ήθελα όσο πιο γρήγορα γίνεται να δω τι θα κάνω για να ηρεμήσω και να κάνω κι εγώ τις διακοπές μου. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός περνάει μια δύσκολη περίοδο και δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξη στην ομάδα. Πιστεύω πως οι άνθρωποι που μπήκαν τώρα είναι σοβαροί και θέλουν το καλό του συλλόγου και θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος για αυτόν».
Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται:
«Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο πρέπει αν μπορείς να προσαρμοστείς σε πολλές θέσεις και να μπερδεύεις και τον αντίπαλο. Εμένα μου αρέσει να παίζω πίσω από τον σέντερ φορ ή τους δύο επιθετικούς».
Για τους πανηγυρισμούς που… λάνσαρε με τους συμπαίκτες του μετά από γκολ:
«Όταν υπάρχει θετικό κλίμα είναι όλα εύκολα. Είναι καλά και τα παιδιά στην ομάδα και έμπαιναν στο πνεύμα. Δεν νομίζω πως κάναμε κακό σε κανέναν με τους χορούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: