Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δεύτερη ευκαιρία θέλει ο Κόουλ!!

Δεύτερη ευκαιρία θέλει ο Κόουλ
Ο δανεισμός του Τζο Κόουλ στη Λιλ έληξε και εκείνος, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τη γαλλική ομάδα, δηλώνει έτοιμος να ξαναπροσπαθήσει με τη Λίβερπουλ και να αποδείξει την αξία του στο λιμάνι.

«Ίσως ένιωσα πίεση στο πρώτο μου πέρασμα από τη Λιβερπουλ. Το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία εκεί, οι πάντες είναι ερωτευμένοι με το άθλημα. Αυτή τη φορά, όμως, θα είμαι περισσότερο προετοιμασμένος» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.
Ο Κόουλ, πάντως, αναγνωρίζει πως η παραμονή του στο Άνφιλντ δεν είναι στο χέρι του.

Οι «κόκκινοι» έχουν δεχτεί προσφορά από τη Λιλ για να την επέκταση του δανεισμού του, ενώ και η Γουέστ Χαμ φαίνεται να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον 30χρονο μέσο:

«Θα ήθελα πολύ να πετύχω σε αυτή την ομάδα. Θα ήταν πολύ άσχημο να καταγράψω ένα κακό πέρασμα από το Λίβερπουλ στο βιογραφικό μου» ανέφερε ο Κόουλ, για να προσθέσει πως «δεν εξαρτάται από μένα, θα πρέπει να μιλήσουμε με το σύλλογο για να δούμε τι θα συμβεί».

Ο Κόουλ ήρθε στη Λίβερπουλ τον Ιούλιο του 2010, όταν έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, ύστερα από εισήγηση του Ρόι Χότζoν. Μετά την πρώτη του χρονιά στο λιμάνι, όμως, η απόδοσή του δεν κρίθηκε ικανοποιητική, με αποτέλεσμα ο Κένι Νταλγκλίς που είχε ήδη αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, να αποφασίσει το δανεισμό του στη Λιλ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: