Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Την Τετάρτη το κρίσιμο τετ-α-τετ!

Οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο, ότι το ραντεβού μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Λάζλο Μπόλονι, θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί. Εδώ και ημέρες οι δύο πλευρές είχαν συνεννοηθεί ότι την Τρίτη μετά το τέλος των αγώνων, θα έκαναν μία συνάντηση εφ’ όλης της ύλης για να συζητήσουν ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Την Τετάρτη το κρίσιμο τετ-α-τετ
Είναι ξεκάθαρο όμως ότι σε αυτό το ραντεβού θα τεθεί και το ζήτημα της μεταξύ τους συνεργασίας. Είναι βέβαιο ότι μέσα από αυτή την σημαντικότατη συζήτηση θα φανεί αν ο Ρουμάνος συνεχίσει και βέβαια θα φανεί κάτω από ποιες συνθήκες αυτό θα γίνει.
Μην ξεχνάμε ότι μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπόλονι πέρα από το συμβόλαιο ενός ετούς που ακολουθεί, υπάρχει και η αμοιβαία ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει ότι όποια πλευρά θα έχει την ευθύνη για μία πιθανή λύση συνεργασίας, θα πρέπει να καταβάλει στην άλλη, 200 χιλιάδες ευρώ...
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βιάζεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή και αυτό θα επιδιώξει να κάνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να ξεκινήσει ο αγωνιστικός προγραμματισμός.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: