Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εισιτήρια υπάρχουν αλλά για... γερά πορτοφόλια!!

Επιπλέον εισιτήρια για τους Έλληνες φιλάθλους για τα παιχνίδια του 1ου ομίλου του EURO 2012 εξασφάλισε η ΕΠΟ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της. Τα εισιτήρια αφορούν τα παιχνίδια είναι με την Πολωνία, την Τσεχία και την Ρωσία και κοστίζουν 140 ευρώ για το πρώτο ματς και 70 ευρώ για τους αγώνες με Τσεχία και Ρωσία.
Εισιτήρια υπάρχουν αλλά για... γερά πορτοφόλια!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει προς τους Έλληνες φιλάθλους πως εξασφάλισε ένα επιπλέον –μικρό- αριθμό εισιτηρίων για τους τρεις αγώνες της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου UEFA EURO 2012 (φάση ομίλων).
Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τους παρακάτω αγώνες:
1. Πολωνία-Ελλάδα, 8 Ιουνίου 2012, Βαρσοβία, Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας
2. Ελλάδα-Δημοκρατία της Τσεχίας, 12 Ιουνίου 2012, Βρότσλαβ, Δημοτικό Στάδιο Βρότσλαβ
3. Ελλάδα-Ρωσία, 16 Ιουνίου 2012, Βαρσοβία, Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας
Όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια και για τους τρεις αγώνες ανήκουν στην κατηγορία 2 και οι τιμές τους είναι οι ακόλουθες:
Πολωνία-Ελλάδα 140 Ευρώ
Ελλάδα-Δημοκρατία της Τσεχίας & Ελλάδα-Ρωσία 70 Ευρώ
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται κατά προτεραιότητα από τα γραφεία της ΕΠΟ (Πάρκο Γουδή, Αθήνα) από τις 23 Μαΐου 2012 και ως την εξάντλησή τους.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν οι Έλληνες υπήκοοι, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως και τέσσερα (4) εισιτήρια ανά αγώνα, προσκομίζοντας υποχρεωτικά το δελτίο ταυτότητάς / διαβατήριό του και γνωστοποιώντας τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου) των κατόχων των επιπλέον εισιτηρίων που τυχόν αγοράζει.
Σε περίπτωση ενδιαφερομένων που κατοικούν εκτός Αθήνας ή Ελλάδας, παρακαλούμε όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον αγοράς εισιτηρίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: priona@epo.gr.
Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αγοράσουν εισιτήρια αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής κάρτας και να επιβαρυνθούν τα σχετικά κόστη αποστολής των εισιτηρίων στη διεύθυνση που θα δηλώσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: