Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Κράζει" την Εθνική Νέων η Ξάνθη!!

Με ανακοίνωσή της η Σκόντα Ξάνθη επιτίθεται στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Νέων, Κώστα Τσάνα, επειδή δεν κάλεσε τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Νέων, Αντώνη Ράνο!
"Κράζει" την Εθνική Νέων η Ξάνθη!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη
Είναι γνωστό σε όλους, αυτό που γίνεται με τις επιλογές της ΕΠΟ, όσον αφορά στους προπονητές των ομάδων Παίδων, Νέων και Ελπίδων. Παλιοί ποδοσφαιριστές, που ίσως κάποιοι από αυτούς δεν μιλούν καλά και τα Ελληνικά, έχοντας καλές Δημόσιες Σχέσεις, επιλέγονται από την ΕΠΟ, χωρίς να έχουν καμία προηγούμενη προπονητική εμπειρία, χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα διπλώματα προπονητών, απολαμβάνουν αυτές τις θέσεις.
Με βάση λοιπόν τις Δημόσιες Σχέσεις που έχουν κάνει, προκειμένου να προσληφθούν, έχουν και αντίστοιχες δεσμεύσεις και ως εκ τούτου, η μη αξιοκρατική πρόσληψή τους, τους αναγκάζει να κάνουν και μη αξιοκρατικές κλήσεις ποδοσφαιριστών.
Τελευταίο παράδειγμα, ο παγκοσμίου φήμης προπονητής Κώστας Τσάνας, ο οποίος θεώρησε καλό να μην καλέσει τον 1ο σκόρερ του Πρωταθλήματος Νέων Ράνο Αντώνη, τον οποίο η ομάδα μας έκανε πριν λίγο καιρό επαγγελματία, λόγω των επιδόσεών του και να καλέσει στην θέση του ένα άλλο παιδί.
Θέλουμε να πούμε στον παγκοσμίου φήμης κο Τσάνα και σε αυτούς που τον επέλεξαν τα εξής: Λίγη σοβαρότητα και αξιοκρατία δεν βλάπτει.
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: