Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μένει Πειραιά ο Μοδέστο!!

Μένει Πειραιά ο Μοδέστο!
Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Φρανσουά Μοδέστο για την συνέχιση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο ήταν δεδομένη και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Αυτή ήρθε από τους «ερυθρόλευκους» το μεσημέρι της Τρίτης και συνοδεύτηκε από δήλωση του Κορσικανού.

Η διοίκηση των Πειραιωτών είχε κάνει σαφές ότι επιθυμία της ήταν ο Μοδέστο να παραμείνει στην ομάδα. Και έτσι έγινε. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σχετικά εύκολα και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κορσικανού για έναν ακόμα χρόνο.

Αμέσως μετά, ο Μοδέστο δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα και την οικογένεια μου που θα παραμείνω στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους! Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ελπίζω ότι όλοι οι φίλαθλοι θα είναι και τη νέα σεζόν δίπλα μας».

Ο Φρανσουά Μοδέστο είχε φέτος 39 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα είχε 25 εμφανίσεις και 1 τέρμα, στο Champions League σε 6 παρουσίες σκόραρε 2 φορές, ενώ έπαιξε από 4 ματς σε Κύπελλο Ελλάδος και Europa League. Πέρυσι είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό επικεντρώνονται στην περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Η οριστική απάντηση του Σουηδού αναμένεται εντός της ημέρας με τις πιθανότητες αυτήν την στιγμή να τείνουν προς την παραμονή του παίκτη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: