Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Όχι και από Ντεσάμπ σε Λίβερπουλ!!

Όχι και από Ντεσάμπ σε Λίβερπουλ
Σαν… ηλεκτρική καρέκλα πρέπει να μοιάζει ο πάγκος της Λίβερπουλ για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κένι Νταγκλίς. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι μετά τους Μπρένταν Ρότζερς και Φρανκ ντε Μπουρ, απέρριψε το ενδεχόμενο να εργαστεί στο λιμάνι και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Τις τελευταίες μέρες φήμες ήθελαν τους «κόκκινους» να ενδιαφέρονται να αναθέσουν την τεχνική ηγεσία στο Γάλλο προπονητή. Το όνομά του είχε ξανακουστεί, εξάλλου, και δύο χρόνια νωρίτερα, τότε που στο Λίβερπουλ έψαχναν τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ.

Φαίνεται, πάντως, πως ούτε τώρα θα γίνει κάτοικος Αγγλίας, αφού ο Ντεσάμπ επανέλαβε ότι θέλει να παραμείνει στη Μαρσέιγ, παρά την απογοητευτική δέκατη θέση που κατέλαβε η Ολιμπίκ στο πρωτάθλημα:
«Περιμένω πως θα είμαι εκεί και την επόμενη σεζόν», ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού. «Χρειαζόμαστε όλοι να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας μετά την φετινή κακή χρονιά, περιμένω, πάντως, να βρίσκομαι στη Μασσαλία στις 2 Ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας», πρόσθεσε.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας και ο Ράφα Μπενίτεθ που είναι ελεύθεροι καθώς και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ της Γουίγκαν, φέρονται πλέον ως οι επικρατέστεροι να αναλάβουν το «τιμόνι» της Λίβερπουλ.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: